samet4747
80+ Platinum
Ben 1 şey aldım onda da başıma gelenler belliya bişeyide bırakta ihtiyacı olanlar alsın
bunudamı alıp satıcaksın
Ben 1 şey aldım onda da başıma gelenler belliya bişeyide bırakta ihtiyacı olanlar alsın
bunudamı alıp satıcaksın
RX 5600 XT yi sattığına pişman oldun demiBen 1 şey aldım onda da başıma gelenler belli
Bende o zaman çok iyi fiyata verdim, tamam satışı sindirdim. Peki bu başıma gelen olaylar? Newegg'den laptop alıyorum iptal oluyor, gittigidiyordan ekran kartı alıyorum iptal oluyor veya Amazon'dan stok bulamıyorum. Hayat mı bu?RX 5600 XT yi sattığına pişman oldun demi
bende 5500 TL ye vermiştim 5700 XT yi ama o zaman fiyatlar öyleydi ben ocakta satmıştım :/
Valla ben ocak ayında sattım o zamana göre fiyatlar öyleydi benim kartın sıfırı 6.5 civarıydı bende 5.500 e verdimkeşke bana verseydin
sendeki siyah değil miydi reis şimdi kırmızılı siyah lı mı olduEvet 32
Kerem buldu skynex buldu 3 ümüz konuşuyorduk gelince 3060 alıcaz vs vs diye bir ben kaldım. Hepsini geç 1650S i ben almasaydım kesin diğer kişilerin ki iptal olmazdı...Onun iptal olacağı aşırı belliydi
Herkes bulamıyor sadece sen değil
şuanda 10k dan aşağı değil be ustaRX 5600 XT yi sattığına pişman oldun demi
bende 5500 TL ye vermiştim 5700 XT yi ama o zaman fiyatlar öyleydi ben ocakta satmıştım :/
Ben BuluyorumHerkes bulamıyor sadece sen değil