Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok neden olsun.Hocam 3200 likten 2 tane alsam sıkıntı olmaz dimi dual kit değil ya bazılarında problem çıkıyor
Yok neden olsun.Hocam 3200 likten 2 tane alsam sıkıntı olmaz dimi dual kit değil ya bazılarında problem çıkıyor
Overclok performansları nasıl pek bilmiyorum bunlarınki baya iyi ama sepete bi tane eklenebiliyor :/520₺ İnce hesapta 8gb 3200 mhz t force ramler var ilgilenirsen
Bir hesap daha aç 1 tane daha alOverclok performansları nasıl pek bilmiyorum bunlarınki baya iyi ama sepete bi tane eklenebiliyor :/
Hocam 3200 likten 2 tane alsam sıkıntı olmaz dimi dual kit değil ya bazılarında problem çıkıyor
Ben de E-die çıkıyor diye biliyorum. Ne 3600 CL 16 görüldü Samsung C-die çıkıyordu.Tactical'ın 3000 MHZ CL 16 1.35V olması biraz korkuttu. Micron E-Die olmama ihtimali var mı sence?
Tek ekleniyorsa ellesme derimOverclok performansları nasıl pek bilmiyorum bunlarınki baya iyi ama sepete bi tane eklenebiliyor :/
2x8 ile arasında 30 liralık fark varmış zaten onu alacağımTek ekleniyorsa ellesme derim
https://www.amazon.com.tr/dp/B08SQ31CGF/ref=cm_sw_r_apan_i_CEHYKZBHA3X7NWJFJSCR?_encoding=UTF8&psc=1Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Crucial Ballistix RGB 689 TL
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Normal kullanacaksan alınabilir. Overclock yapmayı düşünüyorsan. Crucial biraz daha iyi o konuda.