Neler Yeni

CRUCIAL BX500 VS KINGSTON A400

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
dostum şimdi benimkinin durumu nasıl çoğu dolu şuan orda yazdığı gibi
Yazma aşırı düşük bir SSD için. SU630 ve SU650 Kronik sorunlu zaten. Büyük ihtimal ile sağlığı'da düşüktür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Discord varsa oradan konuşalım istersen. Forum boşuna kasmasın.

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Oktay Nuri Orhon
Yazma aşırı düşük bir SSD için. SU630 ve SU650 Kronik sorunlu zaten. Büyük ihtimal ile sağlığı'da düşüktür.

Discord varsa oradan konuşalım istersen. Forum boşuna kasmasın.
sağlığına nereden bakabiliriz dostum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bence Crucial al zaten kendisi AMD, İntel gibi ekran kartı üreticilerin Vram'lerini yapıyor, bu arada neden bu yazının kadar kalın olduğunu bilmiyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

isimsizüye

80+ Gold
Şuan bx500 donma takılmalar yaşıyorum :( garantiye vericem kingston a2000 ssd alıcam bu saatden sonra crucial ssd lerine bakmıcam
Edit yaparken sistem takılma donma oluyor

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sene değil de yazıldığı TB değeri önemli. Şuan gördüğüm kadarıyla çok hızlı düşüyor sağlığı. White Ravens 5 TB yazmış %7 düşmüş. Aşırı fazla bir değer bu. Geçen The Freaky de konu açmıştı 3.8 civarı yazmış %4 düşmüştü. Çok hızlı düşüyor gördüğüm kadarıyla. @KaanCK senin değerlerini de merak ediyorum. 2-3 ay sonra 5 TB falan olursun herhalde bakalım sağlık kaç olacak? Bu yüzden önermiyorum şu anlık.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şuan bx500 donma takılmalar yaşıyorum :( garantiye vericem kingston a2000 SSD alıcam bu saatden sonra crucial SSD lerine bakmıcam önermicemde
Edit yaparken sistem takılma donma oluyor
Bir kere sorun oldu diye hep sorun olmuş olmuyor. şu huydan vazgeçin artık.

Sene değil de yazıldığı TB değeri önemli. Şuan gördüğüm kadarıyla çok hızlı düşüyor sağlığı. White Ravens 5 TB yazmış %7 düşmüş. Aşırı fazla bir değer bu. Geçen The Freaky de konu açmıştı 3.8 civarı yazmış %4 düşmüştü. Çok hızlı düşüyor gördüğüm kadarıyla. @KaanCK senin değerlerini de merak ediyorum. 2-3 ay sonra 5 TB falan olursun herhalde bakalım sağlık kaç olacak?
Bakarız.

isimsizüye

80+ Gold

Bakarız.
ciddien oluyor benim amacım kötülemek değil ısındığı zaman oluyor Crucial ramleri gayet iyi bişey demiyorum Bx500 İlk aldım zaman olmuyordu sonradan yaşadım

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

Bakarız.
Toshiba TR200 sağlığı hızlı düşüyor diyoruz evet düşüyor fakat görünen o ki Crucial daha hızlı düşüyor :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ciddien oluyor benim amacım kötülemek değil ısındığı zaman oluyor Crucial ramleri gayet iyi bişey demiyorum Bx500 İlk aldım zaman olmuyordu sonradan yaşadım
Benim SSD en fazla 55 Derece. Neyse. Ben 4-5 Ay sonraki sonuçları yazarım. Ama sizden hatırlatın :D

isimsizüye

80+ Gold
Toshiba TR200 sağlığı hızlı düşüyor diyoruz evet düşüyor fakat görünen o ki Crucial daha hızlı düşüyor :D
sağlık durumu baya düşüyor hocam benim burda amacım marka kötülemek değil yaşadım sorunlar

Benim SSD en fazla 55 Derece. Neyse. Ben 4-5 Ay sonraki sonuçları yazarım. Ama sizden hatırlatın :D
hatırlatırım garantiye verecez bakalım nolcak çok çok laptopa takarım

Top Bottom