Hocam xpg lancer 6000 mhz cl30 siyah ramden bulamıyorum bunu almalımıyım senceBedava fiyat.
XPG Lancer Gaming Gen TR'de var, linkini aşağıya bırakıyorum.Hocam xpg lancer 6000 mhz cl30 siyah ramden bulamıyorum bunu almalımıyım sence
Rgb değil benim ki hocamXPG Lancer Gaming Gen TR'de var, linkini aşağıya bırakıyorum.
XPG Lancer RGB 16GB (1x16GB) 6000MHz CL30 DDR5 Ram (AX5U6000C3016G-CLARBK)
Oyun belleğinde yeni hız kriteri Özelleştirilebilir RGB aydınlatma Entegre Güç Yönetim Devresi (PMIC)www.gaming.gen.tr
Farketmez bunu da takıp ikisini beraber kullanabilirsin. RGB rahatsız ediyorsa programından kapatabilirsin.Rgb değil benim ki hocam
Hocam anakartınız DDR4 ise olmaz DDR5 uyumlu sadece.ASUSPRIME H610 ile uyumlu olur mu acaba DDR 5
4 çekme şansım varmıdır biostan ?
Chipleri aynı mı bunların sorunsuz çalışıyr diyorsanız alayım siyahıda satar bi rgb daha alırım diğer ram soğutucu fanın altında kalıyor zatenFarketmez bunu da takıp ikisini beraber kullanabilirsin. RGB rahatsız ediyorsa programından kapatabilirsin.
Aynıdırda gaminggende stok yok diyor hem bu ram için pahalı benceChipleri aynı mı bunların sorunsuz çalışıyr diyorsanız alayım siyahıda satar bi rgb daha alırım diğer ram soğutucu fanın altında kalıyor zaten
Chipleri aynı mı bunların sorunsuz çalışıyr diyorsanız alayım siyahıda satar bi rgb daha alırım diğer ram soğutucu fanın altında kalıyor zaten
Aynıdırda gaminggende stok yok diyor hem bu ram için pahalı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
XPG Lancer RGB AX5U5200C3816G-CLARBK 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL38 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.google.com