Crucial vs. GEIL Marka Ram arasında kaldım.

Reaksiyon skoru
99
Selam dostlar, elimde bir tane Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4 3000Mhz RAM var. Oturduğum yerde bir çocukta 2xGEIL 8GB DDR4 3000 Mhz RAM var. Üste para verip ondaki ramleri almayı düşünüyorum. Bu biraz benim acele etme isteğimden kaynaklı. Sizce böyle yapmam mantıklı olur mu yoksa 2.el sitelerinde bulduğum elimde olan modelin aynısı olan ramlerden almak mı?

Yani bi nevi Crucial Ballistix’i elimden çıkarıp GEIL’e geçeyim mi yoksa kalsın direkt bu markada 2x8 kit mi yapayım?

Ram yükseltmesi yapacaksınız anladığım kadarıyla. Tabi ki mantıklı olur. Üste ne kadar vereceksiniz. Ortalama 1000 falan ise iyi. Üstü pahalı olur.

Ram yükseltmesi yapacaksınız anladığım kadarıyla. Tabi ki mantıklı olur. Üste ne kadar vereceksiniz. Ortalama 1000 falan ise iyi. Üstü pahalı olur.
Hocam şu şekilde; 2.el sistem topluyorum. 2.bilgisayar olarak. Eski sistemimden Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4 3000Mhzlik ram kaldı. Diyorum ki aynısından bir tane daha mı alayım yani Crucial’de mi 16 yapayım yoksa GEIL markasında mı?

Crucial mi GEIL mi?
Hangisi daha iyi?

Hocam şu şekilde; 2.el sistem topluyorum. 2.bilgisayar olarak. Eski sistemimden Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4 3000Mhzlik ram kaldı. Diyorum ki aynısından bir tane daha mı alayım yani Crucial’de mi 16 yapayım yoksa GEIL markasında mı?

Crucial mi GEIL mi?
Hangisi daha iyi?
İkisini de kullandım. Sorun yoktu.
Geil markanın ddr3ünü kullandım. Güzeldi memnundum. Ddr4ü hakkında bilgi veremiyorum maalesef.
Crucialin ballistix sport olanını da 4 yıl önce almıştım. O da intel ile sorunsuz çalıştı. Bütçenize ve kendi sisteminize göre iyi olanı seçin.
Amd için Geil, intel olan için Crucial olabilir.

Geri