Crysis 2 Remastered save yükle diyince çöküyor

Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar epic gameste oyunun 3 lü setini aldım ilk oyunu sorunsuz bir şekilde bitirdim ikinci oyunuda bu gün indirdim ve 2 saat ilerledim sonra bir anda oyun çöktü ve bir daha asla saveyi açamıyorum oyun sorunsuz açılıyor ama devam et deyince çöküyor hiç hata vermeden sabahtan beri herşeyi deniyorum

arkadaşlar epic gameste oyunun 3 lü setini aldım ilk oyunu sorunsuz bir şekilde bitirdim ikinci oyunuda bu gün indirdim ve 2 saat ilerledim sonra bir anda oyun çöktü ve bir daha asla saveyi açamıyorum oyun sorunsuz açılıyor ama devam et deyince çöküyor hiç hata vermeden sabahtan beri herşeyi deniyorum
Bunu yaşayan çok epic sürümünde. dosya konumuna git .exe sağ tıkla özellikler de uyumluluk sekmesini aç windows 8 yada 7 yap ikisinide dene hangisi çalışırsa

olur mu bilmem ancak şuda denenebilir bir yöntem
dosyaları doğrula varsa sıfırla ve save dosyalarını temizle
webden geldiğin noktanın save dosyasını bul gerekli yere at tekrar başlatmayı dene

şu an düzelttim eğer bu sorunu yaşıyan olursa denemesi için yazıyorum oyunun save dosyalarını sildikten sonra geridönüşüm kutusunda tutun her ihtimale karşı ama save klasöründekilerin tamamını silip oyunu açmayı deneyin buluttan otomatik saveyi geri yükleyi seçin oyun düzeliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,106
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri