Crysis Serisi

okkrr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
Herhalde bu seriyi oynamayanın içinde vatna sevgisi yoktur :D Mesela benim gibi. Galiba çok şey kaybediyorum. Eski fiyatı indirimdeyken 10-12₺Olurken şimdi fiyatı 3katına çıkarmışlar herhangi bir bilginiz var mı?

Muazzam seri gerçekten,en sevdiklerim arasını geçtim,en başta en baş..

Herhalde bu seriyi oynamayanın içinde vatna sevgisi yoktur :D Mesela benim gibi. Galiba çok şey kaybediyorum. Eski fiyatı indirimdeyken 10-12₺Olurken şimdi fiyatı 3katına çıkarmışlar herhangi bir bilginiz var mı?
ea oyunları steame geldiği için olmuştur

Yayıncı EA Games olunca doğal. Bunlar Steam'e tam geri dönüş yapınca zamladı her şeyi. En nazik tabirle aç köpektir bunlar.

yaz indiriminde eski fiyatlara döneceğini düşünüyorum

ilk oyunu açıklık açısından iyiydi şahsen 2. Oyunun mekanikleride güzeldi ama hikaye açısından zayıf oyunlar ki bu oyunda hikaye önemli değil diye düşünüyorum amaç avcı olmak

ea steamden çekilmişti o dönem indirimde nfs hot pursuit 7 -8 tl gibi bir fiyattaydı şimdi 120tl gibi bir indirimsiz durumda 30 tldi galiba indirimi de neyse. daha yeni tekrar giriş yaptılar zamanla fiyatları düzeltirler şuan almamak daha mantıklı

sdagdhfsahgvfdsuhgadas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,973
Üyeler
200,261
Son üye
la tursu

Geri