Merhaba yeni bir pc ye geçiş yaptım ve valorant yükledim ama cs 1.6 daki hassasiyetimi valorantta geçirmek istiyorum aynısı olmasını istiyorum uğraştım yapamadım yardım edermisiniz DPİ:800 Oyun içi hassasiyet:1
0.33 gibi bir şey olması lazım. CS:GO ile aynı sens ise cs 1.6Merhaba yeni bir pc ye geçiş yaptım ve valorant yükledim ama cs 1.6 daki hassasiyetimi valorantta geçirmek istiyorum aynısı olmasını istiyorum uğraştım yapamadım yardım edermisiniz DPİ:800 Oyun içi hassasiyet:1
eskiden kötü bir bilgisayarım olduğu için cs go da hiç oynamadım cs 1.6 oynadım aynımo bilmiyorum0.33 gibi bir şey olması lazım. CS:GO ile aynı sens ise cs 1.6
dediğim sensi bir dene,aşağı yukarı ayarlarsın sonraeskiden kötü bir bilgisayarım olduğu için cs go da hiç oynamadım cs 1.6 oynadım aynımo bilmiyorum
evet boyut değiştirmiş gibi oldum bi tek sprayine alışamadım ama one tap falan az da olsa benzerliği varBildiğin çağ atlamışsın. Aynı hissi senin bulman daha iyi olur ki hemen alışacağını sanmam.
teşekkür ederim buldum 0.32 tam geliyordediğim sensi bir dene,aşağı yukarı ayarlarsın sonra