Neler Yeni

Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

CptSpork

80+ Bronze
Bu arada konu başında arkadaşın yolladığı videolardaki kaynakları araştırdım ve pek güvenilir olduklarını düşünmüyorum.
Birisi çinli bi eleman, çindeki kaynaklarına güvenerek 14 haziran demiş. Diğeri ise hackerone sitesinde valve'nin cs2 için açtığı ilan süresinin 14 haziranda bittiğini söylemiş.

CS2 olaylarını çok uzun süredir takip ediyorum ve bu iki eleman dışında 14 haziran diyen görmedim.
Bence temmuz ayı içerisinde çıkacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 30 dakika önce valve geliştiricileri, cs2 de bir değişiklik yapmış:
1686696161488.png

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu arada konu başında arkadaşın yolladığı videolardaki kaynakları araştırdım ve pek güvenilir olduklarını düşünmüyorum.
Birisi çinli bi eleman, çindeki kaynaklarına güvenerek 14 haziran demiş. Diğeri ise hackerone sitesinde valve'nin cs2 için açtığı ilan süresinin 14 haziranda bittiğini söylemiş.

CS2 olaylarını çok uzun süredir takip ediyorum ve bu iki eleman dışında 14 haziran diyen görmedim.

Bu arada az önce valve geliştiricileri, cs2 de bir değişiklik yaptı:
Alıntıyı görüntüle
discord sunucunun linki nedir hocam

ErenMaiky

80+ Silver

Bu arada 30 dakika önce valve geliştiricileri, cs2 de bir değişiklik yapmış:
Alıntıyı görüntüle
kapsüllere bindirim geldi nabacaz

CptSpork

80+ Bronze

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
CS2 tanıtım videosunun sağ altında bence bunu yapmalıyız tarzından bir yazı vardı ve 15/7 yazıyordu. Yani ben bu ay çıkacağını düşünmüyorum.

CptSpork

80+ Bronze
kapsüllere bindirim geldi nabacaz
onu bunu bilmem ama yıllık gamepassı çekeceğiz, steam tekrardan kur güncellemesi yapıcaktır. şuanda 1400 tl olan rdr 3k yı görür muhtemelen :D

CS2 tanıtım videosunun sağ altında bence bunu yapmalıyız tarzından bir yazı vardı ve 15/7 yazıyordu. Yani ben bu ay çıkacağını düşünmüyorum.
bence valve ufak bir yazı da olsa net bir tarih vermez.
asıl soru şu bence, tanıtım videolarının sonunda bildiğimiz gibi "bu yaz geliyor" yazısı vardı.
bu yaz oyunun tam sürümü mü geliyor yoksa limited test sürümü herkese mi açılacak?
çünki mirage haritası ve beraberinde gelen güncellemenin üzerinden çok geçmedi. oyunun şuanki sürümü bile eksik ve mirage haritasında bile kritik hatalar bulundu.

ben 15 temmuzda geleceğini düşünmüyorum ancak temmuz ayı içerisinde, en geç ağustosun ilk haftasında geleceğini düşünüyorum.
belki de csgo'nun çıkış tarihi olan 21 ağustos u bekliyorlardır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
onu bunu bilmem ama yıllık gamepassı çekeceğiz, steam tekrardan kur güncellemesi yapıcaktır. şuanda 1400 TL olan rdr 3k yı görür muhtemelen :D

bence valve ufak bir yazı da olsa net bir tarih vermez.
asıl soru şu bence, tanıtım videolarının sonunda bildiğimiz gibi "bu yaz geliyor" yazısı vardı.
bu yaz oyunun tam sürümü mü geliyor yoksa limited test sürümü herkese mi açılacak?
çünki mirage haritası ve beraberinde gelen güncellemenin üzerinden çok geçmedi. oyunun şuanki sürümü bile eksik ve mirage haritasında bile kritik hatalar bulundu.

ben 15 temmuzda geleceğini düşünmüyorum ancak temmuz ayı içerisinde, en geç ağustosun ilk haftasında geleceğini düşünüyorum.
belki de csgo'nun çıkış tarihi olan 21 ağustos u bekliyorlardır?

Bu oyun bu gece gelecek bizde kozlarımızı paylaşacağız 😈
; Hazırsanız başlayalım mı oyuna?

Ekler

• CC1F8046-E9F5-425D-8911-D95D6CEFC42D.jpeg
    CC1F8046-E9F5-425D-8911-D95D6CEFC42D.jpeg
    11 KB · Hit: 31

CptSpork

80+ Bronze
Bu oyun bu gece gelecek bizde kozlarımızı paylaşacağız 😈

Ezel; Hazırsanız başlayalım mı oyuna?
cs2 limited test sürümü yayınlanmadan önce her gece steamdb discord sunucusuna bakıyordum bir güncelleme var mı diye :D
gece yatıyorum discorddan bildirim geliyor bi bakıyorum cs2 ye güncelleme yapmışlar acaba o anda yayınlanacak mı diye uyku tutmuyordu :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
cs2 limited test sürümü yayınlanmadan önce her gece steamdb discord sunucusuna bakıyordum bir güncelleme var mı diye :D
gece yatıyorum discorddan bildirim geliyor bi bakıyorum cs2 ye güncelleme yapmışlar acaba o anda yayınlanacak mı diye uyku tutmuyordu :D
30 dk gelen güncellemenin içerği belli mi?

CptSpork

80+ Bronze

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
konuyla alakasız ama zam demişken yakında sony oyunlarınada zam geleceğini düşünüyorum.
Çünkü arjantin'de sony oyunlarına gelmiş türkiye'dede zam geleceğini düşünüyorum.
benim tuzum kuru uncharted days gone gow aldım spidermanlarıda oynayıp bitirdim

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr