Neler Yeni

Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Prot0type

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bahadır Atasoy
Daha belli bir şey yok büyük updateler(operasyonlar felan)hep sabah 5 civarında geliyordu
Gece 2-3 civarı geliyo updateler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün tam sürüme çıkacağını düşünmüyorum çünkü daha gelmeyen tonla map var ve hala bug bulunmaya devam ediyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Prime ım var ve hiç hile gelmiyor maçıma
Dün 5 kişi prime hesaplarla girdik. İlk roundu çok hızlı kazandık diye karşıdaki türk sinirlendi direkt çıktı. 3. round hileyi köklemiş şekilde geri geldi full kapı arkasından hsyle bitirdi oyunu 🤣 Bize özellikle yüksek ranklarda çok denk geliyor. Sırf bu yüzden rank düştük.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Gece 2-3 civarı geliyo updateler

Bugün tam sürüme çıkacağını düşünmüyorum çünkü daha gelmeyen tonla map var ve hala bug bulunmaya devam ediyor
Gelirse tam gelmicek zaten açık beta olarak gelicek çoğu youtuber dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r
arkadaşlarla giriyoz elo keleş dmg falan karşıya türkler geliyor full chat yapıyorlar ve hile açıyorlar 3-4 maç denk geldi farklı farklı kişiler tabi.
5 kişi toplanıp dust girerseniz o maç hile gelme olasılığı %99dur. @bythmn

5000 saatim var full solo oynadım toplasan 10-15 kez hile gelmiştir o da Nova zamanlarımda.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
5 kişi toplanıp dust girerseniz o maç hile gelme olasılığı %99dur. @bythmn

5000 saatim var full solo oynadım toplasan 10-15 kez hile gelmiştir o da Nova zamanlarımda.
Doğru bizimkiler diğer mapleri istemiyorlar klasik türk kafasındalar. Ben inferno mirage falan daha çok oynuyorum tek başıma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bu arada gelmek isteyen olursa;

Fark ettysen orda daha az hile geliyordur.
Hile gelmiyorda takımıma yabancı troll geliyor sıkıntı oluyor. Tek girmenin dezavantajıda bu aslında bizimkilerde inatçılığı bırakıp diğer maplere girseler daha iyi olucak ama günde 7-8 maç atıyorsak hepsi dust 2.

CptSpork

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r
Hile gelmiyorda takımıma yabancı troll geliyor sıkıntı oluyor. Tek girmenin dezavantajıda bu bizimkilerde inatçılığı bırakıp diğer maplere girseler daha günde 7-8 maç atıyorsak hepsi dust 2.
Şimdi içinizden birinin güven faktörü düşükse karşıya ful kırmızı faktörlü hike smurf gönderiyor oyun ç. Niye diye sorarsan oyun 4 tane yeşil faktörlü bitane kırmızı faktörlü takımın kırmızı faktör olanı hile olarak algılıyor sanırsam. Hee diyo bunlar 4 kişi normal oyuncu bitane hileci sürekli maç kazanacaklar diyo o yüzden karşıya da hile veriyo

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Şimdi içinizden birinin güven faktörü düşükse karşıya ful kırmızı faktörlü hike smurf gönderiyor oyun ç. Niye diye sorarsan oyun 4 tane yeşil faktörlü bitane kırmızı faktörlü takımın kırmızı faktör olanı hile olarak algılıyor sanırsam. Hee diyo bunlar 4 kişi normal oyuncu bitane hileci sürekli maç kazanacaklar diyo o yüzden karşıya da hile veriyo
Böyle bişi doğruysa bilmiyorduk güven faktörünü bakabileceğimiz bir yer var mı ?

Prot0type

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bahadır Atasoy
Peşpeşe 3 veya 4 kez 1 hafta ban yedim güven faktörüm yüksek midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom