Neler Yeni

CS 2 almalı mıyım? İndirime girer mi?

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
+1

para kazanmak falan değilde şimdi reklamda yapmayayım bir site var oradan bir şeyler falan çeviriyor skin çıkarıyoruz "tabii ki paralı bir şey bu" ama bazen verdiğimiz paranın üstünde değerli şeyler çıkıyor o skinleri hesabımıza alabiliyor muyuz? örneğin CSGOSKİNS
Mesaj otomatik birleştirildi:

faceit ne hocam???
cs nin hilesiz versiyonu faceit kesinlikle oradan oynamanı öneririm öğlen iki maç attım cs seçkinde (13k) hilesi olmayan tek benim :D

Şans işi, 7 yılda 1 kere 20 dolarlık düştü arkadaşa 130 dolarlık düştü
bugün öğlen 2 dolarlık kasa düşürdüm sen düşün. 30 sentlik de olabilir 2 dolarda hatta 100 dolarlık kasa da, genelde aktif drop havuzundan düşüyor buradaki kasalar 30 cent den 2 dolara kadar çıkıyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
cs nin hilesiz versiyonu faceit kesinlikle oradan oynamanı öneririm öğlen iki maç attım cs seçkinde (13k) hilesi olmayan tek benim :D
Maalesef hocam arkadaşımda anlatıyordu sabah karşıdan biri hack açmış sonra kalan 8 kişinin hepsi hack açmış 9 hack oynamışlar :D

traviss

80+

bugün öğlen 2 dolarlık kasa düşürdüm sen düşün. 30 sentlik de olabilir 2 dolarda hatta 100 dolarlık kasa da, genelde aktif drop havuzundan düşüyor buradaki kasalar 30 cent den 2 dolara kadar çıkıyor.
:DD

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
Maalesef hocam arkadaşımda anlatıyordu sabah karşıdan biri hack açmış sonra kalan 8 kişinin hepsi hack açmış 9 hack oynamışlar :D
faceit olmasa cs oynayamicam en azından basit eğlence açan çok nadir oluyor ama oradaki oyuncularda genelde mouse tutmayı bilmeyen veletler sinir krizi geçirtiyorlar... valorant oynamak istemiyorum...

Bide o maçın sonunda kimsede ban yemedi 😂
yemiyorlar asla denk gelmedim şu ana kadar

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
faceit olmasa cs oynayamicam en azından basit eğlence açan çok nadir oluyor ama oradaki oyuncularda genelde mouse tutmayı bilmeyen veletler sinir krizi geçirtiyorlar... valorant oynamak istemiyorum...
Hocam ben şuan dust 2de nova 2yim biraz zorlaaam nova seckine çıkarım ama faceitte cok fena yiyorlar beni 4 seviye faceite rağmen hile felan yok ama ordaki oyun kalitesi oyuncu kalitesi bambaşka benim seviyemde biri hiçbir şey yapamıyor orda

yemiyorlar asla denk gelmedim şu ana kadar
Karşıdan biri açmıştı ban yemedi benim arkadaş dellendi 2 roundluguna o açtı ban yedi onun sayesinde bende ban yedim

Ama yinede şu lanet oyun aşırı sarıyor ben valorantin betasinada girmistim hiçbir şekilde CS kadar zevk alamadım valla o kadar hileye şeye rağmen cok fena sarıyor

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ben şuan dust 2de nova 2yim biraz zorlaaam nova seckine çıkarım ama faceitte cok fena yiyorlar beni 4 seviye faceite rağmen hile felan yok ama ordaki oyun kalitesi oyuncu kalitesi bambaşka benim seviyemde biri hiçbir şey yapamıyor orda

Karşıdan biri açmıştı ban yemedi benim arkadaş dellendi 2 roundluguna o açtı ban yedi onun sayesinde bende ban yedim
kalitesiz hile kullanmış :D arkadaş seçimi önemli en azından paralısını alsaymış hilenin seni de yakmış

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
kalitesiz hile kullanmış :D arkadaş seçimi önemli en azından paralısını alsaymış hilenin seni de yakmış
Valla bilmiyom hocam iyi para veriyom diyodu ragebot felan açmıştı ondan patladı galiba

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
Valla bilmiyom hocam iyi para veriyom diyodu ragebot felan açmıştı ondan patladı galiba
ragebot açınca patlamaz patlıyor olsaydı maçımda mevlanalar dönmezdi
yalan söylemiş

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
ragebot açınca patlamaz patlıyor olsaydı maçımda mevlanalar dönmezdi
yalan söylemiş
Valla bilmiyom hocam arkadaşın hile cok kaliteli değildir o zaman bende yanındaydım çünkü aynı mactaydik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,362
Üyeler
168,435
Son üye
Alfrontie
Top Bottom