CS 2 almalı mıyım? İndirime girer mi?

+1

para kazanmak falan değilde şimdi reklamda yapmayayım bir site var oradan bir şeyler falan çeviriyor skin çıkarıyoruz "tabii ki paralı bir şey bu" ama bazen verdiğimiz paranın üstünde değerli şeyler çıkıyor o skinleri hesabımıza alabiliyor muyuz? örneğin CSGOSKİNS
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

faceit ne hocam???
cs nin hilesiz versiyonu faceit kesinlikle oradan oynamanı öneririm öğlen iki maç attım cs seçkinde (13k) hilesi olmayan tek benim :D

Şans işi, 7 yılda 1 kere 20 dolarlık düştü arkadaşa 130 dolarlık düştü
bugün öğlen 2 dolarlık kasa düşürdüm sen düşün. 30 sentlik de olabilir 2 dolarda hatta 100 dolarlık kasa da, genelde aktif drop havuzundan düşüyor buradaki kasalar 30 cent den 2 dolara kadar çıkıyor.

cs nin hilesiz versiyonu faceit kesinlikle oradan oynamanı öneririm öğlen iki maç attım cs seçkinde (13k) hilesi olmayan tek benim :D
Maalesef hocam arkadaşımda anlatıyordu sabah karşıdan biri hack açmış sonra kalan 8 kişinin hepsi hack açmış 9 hack oynamışlar :D

bugün öğlen 2 dolarlık kasa düşürdüm sen düşün. 30 sentlik de olabilir 2 dolarda hatta 100 dolarlık kasa da, genelde aktif drop havuzundan düşüyor buradaki kasalar 30 cent den 2 dolara kadar çıkıyor.
:DD

Maalesef hocam arkadaşımda anlatıyordu sabah karşıdan biri hack açmış sonra kalan 8 kişinin hepsi hack açmış 9 hack oynamışlar :D
faceit olmasa cs oynayamicam en azından basit eğlence açan çok nadir oluyor ama oradaki oyuncularda genelde mouse tutmayı bilmeyen veletler sinir krizi geçirtiyorlar... valorant oynamak istemiyorum...

Bide o maçın sonunda kimsede ban yemedi 😂
yemiyorlar asla denk gelmedim şu ana kadar

faceit olmasa cs oynayamicam en azından basit eğlence açan çok nadir oluyor ama oradaki oyuncularda genelde mouse tutmayı bilmeyen veletler sinir krizi geçirtiyorlar... valorant oynamak istemiyorum...
Hocam ben şuan dust 2de nova 2yim biraz zorlaaam nova seckine çıkarım ama faceitte cok fena yiyorlar beni 4 seviye faceite rağmen hile felan yok ama ordaki oyun kalitesi oyuncu kalitesi bambaşka benim seviyemde biri hiçbir şey yapamıyor orda

yemiyorlar asla denk gelmedim şu ana kadar
Karşıdan biri açmıştı ban yemedi benim arkadaş dellendi 2 roundluguna o açtı ban yedi onun sayesinde bende ban yedim

Ama yinede şu lanet oyun aşırı sarıyor ben valorantin betasinada girmistim hiçbir şekilde CS kadar zevk alamadım valla o kadar hileye şeye rağmen cok fena sarıyor

Hocam ben şuan dust 2de nova 2yim biraz zorlaaam nova seckine çıkarım ama faceitte cok fena yiyorlar beni 4 seviye faceite rağmen hile felan yok ama ordaki oyun kalitesi oyuncu kalitesi bambaşka benim seviyemde biri hiçbir şey yapamıyor orda

Karşıdan biri açmıştı ban yemedi benim arkadaş dellendi 2 roundluguna o açtı ban yedi onun sayesinde bende ban yedim
kalitesiz hile kullanmış :D arkadaş seçimi önemli en azından paralısını alsaymış hilenin seni de yakmış

Valla bilmiyom hocam iyi para veriyom diyodu ragebot felan açmıştı ondan patladı galiba
ragebot açınca patlamaz patlıyor olsaydı maçımda mevlanalar dönmezdi
yalan söylemiş

Hileden kurtulamayacaksin fakat yine de deger.

Geri