Neler Yeni

Yardım cs 2 anlık fps drop yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim enes türker
her oyunum normal bir şekilde çalışıyor ryzen5 7600 ve 4070 e sahibim oyunu 2k da oynuyorum ayarları düşürmekten tutun silip yüklemeye öncelik arttırmaya kadar her şeyi denedim ama olmuyo internete baktım kimse net bi cevap sunmamış 250 300 fps oynarken bi anda 30 40 a düşüyo 1 2 sn boyunca ve geçmiyo bu sürekli oluyor driverlarım güncel bios güncel her şey düzgün ama sadece csde böyle bi sıkıntım var

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Göksel
oyunda bi 10 15dk geçirdin mi kart senkronizasyon yaparken droplar olabiliyor 5 10 dk ya oynayınca düzelmesi lazım

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
her oyunum normal bir şekilde çalışıyor ryzen5 7600 ve 4070 e sahibim oyunu 2k da oynuyorum ayarları düşürmekten tutun silip yüklemeye öncelik arttırmaya kadar her şeyi denedim ama olmuyo internete baktım kimse net bi cevap sunmamış 250 300 fps oynarken bi anda 30 40 a düşüyo 1 2 sn boyunca ve geçmiyo bu sürekli oluyor driverlarım güncel bios güncel her şey düzgün ama sadece csde böyle bi sıkıntım var
Oyun cpu odaklı bir oyun grafikleri yükseltip deneyin yada sanal çözünürlük ile oyunu 4k yapın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim enes türker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunda bi 10 15dk geçirdin mi kart senkronizasyon yaparken droplar olabiliyor 5 10 dk ya oynayınca düzelmesi lazım
1729375699944.png
yok bu şekilde donuyo bi anda hala 20 dk falan geçirdim şu an

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim enes türker
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim enes türker
ınternete ne ile baglanıyorsun
o internet ms i değil işlemci ms i
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani burda Sorun FPS değil İnternet bağlantın gibi Hangi mağradan oynuyon knk🤣

-Bu arada bende böyle bı sistem dizmek üzereyim acaba sistemini ne zaman aldın ve Ne kadara aldın
kanka ben hazır sistem aldım yayıncı sistemi 36700tl mi neydi

1729376125560.png

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
o internet ms i değil işlemci ms i

kanka ben hazır sistem aldım yayıncı sistemi 36700tl mi neydi

Alıntıyı görüntüle
Knk belki darbogazdan falan olabilir Tüm ayarları Ultraya Çekki az ekran kartını Zorlasın ve alakası olduğunu sanmıyorum ama valorant oynayan bı kaç kişi V-Sync açık diye böyle drop sorunları yaşıyordu bak bi V-Sync vs. Açıksa kapat galiba ismi CS'de farklıydı kare hızı sabitleme vs. Diye geçiyordu galiba ve ESC'nin altındaki tuşla konsolu aç Fps_max 0 yaz ve bunun MS için olanıda vardı hatırlamıyorum internetten onuda bul yaz bir daha dene

-Ne zaman ve hangi yayıncı? Ve Ekran Kartı hangi marka +kullandığın monitör ney ve kaça aldın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim enes türker
Knk belki darbogazdan falan olabilir Tüm ayarları Ultraya Çekki az ekran kartını Zorlasın ve alakası olduğunu sanmıyorum ama valorant oynayan bı kaç kişi V-Sync açık diye böyle drop sorunları yaşıyordu bak bi V-Sync vs. Açıksa kapat galiba ismi CS'de farklıydı kare hızı sabitleme vs. Diye geçiyordu galiba ve ESC'nin altındaki tuşla konsolu aç Fps_max 0 yaz ve bunun MS için olanıda vardı hatırlamıyorum internetten onuda bul yaz bir daha dene

-Ne zaman ve hangi yayıncı? Ve Ekran Kartı hangi marka +kullandığın monitör ney ve kaça aldın
abi modart yapmıştı 8 sistem asus prime a620m k - 7600 - 4070 asus dual - lexar 6000 mhz 2x8 -corsair 3000d falan filandı

monitör olarak da aoc 2k 165 hz 7700 TL'ye almıştım hepsiburadadan her özelliği var çok fp bi üründü bence

Top Bottom