Tavsiyem bynogame yerine daha farklı sitelere bakmanız yönünde. Ve buna ek olarak skinler git gide değer kaybediyor. Aldığınız fiyatla sattığınız fiyat arasında çok fark olacaktır. Üstüne birde piyasası (bildiğim kadarıyla) durgun bir itemden söz ediyorsunuz. Size tavsiyem bu tür rakamları ekipman yönünde harcamanızda. Eğer ki derseniz ki 500hz monitörüm var, 8k mousem var, güzel bir sistemim var. O zaman yinede bu skini almanızı yinede tavsiye etmem. Güzel bir huntsman, talon veya flip almanız çok daha mantıklı olur.Arkadaşlar Merhabalar baynogame de beğendim bir cs bıçağı var. Pas kaplı kelebek sizce pas kaplı kelebek sarar mı zevkli mi oynayan varsa yorumlarınızı yazar mısınız ?
https://byno.game/5MDY7O hocam bu skin nasıl sizce ?Tavsiyem bynogame yerine daha farklı sitelere bakmanız yönünde. Ve buna ek olarak skinler git gide değer kaybediyor. Aldığınız fiyatla sattığınız fiyat arasında çok fark olacaktır. Üstüne birde piyasası (bildiğim kadarıyla) durgun bir itemden söz ediyorsunuz. Size tavsiyem bu tür rakamları ekipman yönünde harcamanızda. Eğer ki derseniz ki 500hz monitörüm var, 8k mousem var, güzel bir sistemim var. O zaman yinede bu skini almanızı yinede tavsiye etmem. Güzel bir huntsman, talon veya flip almanız çok daha mantıklı olur.
Pas kaplı ve savaş görmüş alınmaz satmak zor olur ve zarar edersiniz.https://byno.game/5MDY7O hocam bu skin nasıl sizce ?
Her bıçakta aynı olmamakla birlikte tam tersi pas kaplı savaş görmüş ve yüksek float alınır , genellikle 0.85 float üstü inanılmaz bi görüntüsü oluyor değeri de ona göre yüksek fiyat oluyorBenim şahsi görüşüm kelebek yerine stiletto almandır zevk olarak bence birbirine çok yakınlar ikisinide kullandım hem daha az zarar edersin hem hangi bıçağı alırsan al belli bir zaman sonra sıkılıp satacaksın. Bende stiletto ultraviolet var hem bynogame hem gamesatis üzerinden satıyorum. 2-3 ay sonra hangisini alırsan al sıkılıyorsun. Sürekli bıçak değişiyorum şahsen. Kelebekte kullandım talonda bowiede hangisini alırsan al belli bir zaman sonra sıkılacaksın. Şuan birde takas koruması geldi yurtdışı sitelerinden alınmaz. 7 gün boyunca paran içeride kalıyor çünkü satan kişi takası iptal edebiliyor. O yüzden en iyisi gamesatış ve bynogame üzerinden almandır. Türkçe destek önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pas kaplı ve savaş görmüş alınmaz satmak zor olur ve zarar edersiniz.