CS2 Skin Sitesi Csfloat Güvenilir Mi?

yunus99

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba, ben avcı bıçak pas kaplı alacaktım forumda önceki konumda eğer bu bıçağı satmak istersem ileride satabilir miyim onu sormuştum. Bir çok insan csfloattan son satışların ne zaman olduğuna bakmamı söyledi. Bu bıçak günde bugün mesela 6 tane alınmış, kafamda kalan soru ben bu siteye gmail onayı, trade url vs. verdim ama güvenilir mi? Ayrıca burdan bıçak alınır mı komisyon hakkında bilgisi olan var mı? Güvenebilir miyim? Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, ben avcı bıçak pas kaplı alacaktım forumda önceki konumda eğer bu bıçağı satmak istersem ileride satabilir miyim onu sormuştum. Bir çok insan csfloattan son satışların ne zaman olduğuna bakmamı söyledi. Bu bıçak günde bugün mesela 6 tane alınmış, kafamda kalan soru ben bu siteye gmail onayı, trade url vs. verdim ama güvenilir mi? Ayrıca burdan bıçak alınır mı komisyon hakkında bilgisi olan var mı? Güvenebilir miyim? Teşekkürler
Evet guvenilir, en az komisyon kesen site diye biliyorum ve direkt olarak banka hesabina da cekebilirsin.

Byno adamı emikliyor komisyonlarla csfloat en güvenilir trade sitesi bana göre güncelleme öncesi bomba bir şeydi hala iyi ama
Hocam istediğim bıcaklardan biri bynoda 4k suan csfloat 3k koymus biri. Garip geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri