K kronoS58 80+ Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 433 Reaksiyon skoru 120 16 Eylül 2025 #27 MovesLikeJaggeR yazmış: Sabah işten dönünce bakayım siteye baktım biraz karışık göremiyorum galiba steam hesabına giriş yapmadığım için göremiyorum Devamı için tıklayın... Giriş yapmadan çoğu şeyi göstermiyordu evet
MovesLikeJaggeR yazmış: Sabah işten dönünce bakayım siteye baktım biraz karışık göremiyorum galiba steam hesabına giriş yapmadığım için göremiyorum Devamı için tıklayın... Giriş yapmadan çoğu şeyi göstermiyordu evet
MovesLikeJaggeR 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,657 Reaksiyon skoru 676 16 Eylül 2025 #28 kronoS58 yazmış: Giriş yapmadan çoğu şeyi göstermiyordu evet Devamı için tıklayın... Peki teşekkürler
kronoS58 yazmış: Giriş yapmadan çoğu şeyi göstermiyordu evet Devamı için tıklayın... Peki teşekkürler
Tearz 80+ Silver Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 3,143 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,727 16 Eylül 2025 #29 yunus99 yazmış: Hocam tekrar okudum çok satılan bıçaklara bakabilirsiniz yazmışsınız ama avcı pas kaplı tercih ediliyor yazmışsınız edilmiyor mu yazacaktınız yoksa cümle doğru mu? Devamı için tıklayın... Biraz daha az tercih ediliyor. Satmak şans işi tabi ki ama. Bowie vs. tarzı bıçaklara teklif bile az geliyor. Ama huntsman seri gider.
yunus99 yazmış: Hocam tekrar okudum çok satılan bıçaklara bakabilirsiniz yazmışsınız ama avcı pas kaplı tercih ediliyor yazmışsınız edilmiyor mu yazacaktınız yoksa cümle doğru mu? Devamı için tıklayın... Biraz daha az tercih ediliyor. Satmak şans işi tabi ki ama. Bowie vs. tarzı bıçaklara teklif bile az geliyor. Ama huntsman seri gider.