CS2 Bıçak Almaya Değer mi?

küçüklüğümden beri istiyorum
Şu cümle alman için yeterli. Bu hayata bir daha gelmeyeceksin dostum, aklında kalacağına al gitsin. En fazla 500-600 TL zarar edersin.

Abi kesinlikle haklısın zaten heves bu, küçüklüğümden beri istiyorum yinede çok kararsız kaldım. Senelerdir csyi aktif oynayan biriyim envanterim de 1.5k tl falandır şuan. Bıçak alma riskine girmeli miyim bilmiyorum, bir gün paraya ihtiyacım olursa satamama korkusu yasıyorum sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığın bıçak öyle pahalı bir bıçak değil ve fiyatı da yükselen bir bıçak değil, onu da göz önünde bulundur. Benim kadar oynamamışsındır şu oyunu. Bence hiç gerek yok. Ekipman al, üst baş giyecek al, annene hediye al... Ne bileyim daha farklı değerlendir.

Csfloattan istatistiklerine bak bıçağın ne kadar sık satılıyor günde kaç tane satılıyor. Gut knife çok rağbet gören bir bıçak değil üstelik rust coat olduğundan hiç piyasası yok satman çok zor olur, illaha ki bir noktada satabilirsin tabi fakat zararına satsan bile birazcık bekletir. Acil paraya ihtiyacın olduğunda bıçağı tak diye satamazsın. Doppler gibi skinler 1 saniye durmadan satılıyor, alacağın bıçak ucuzda olsa gün içinde sıkca satılan bir şey almaya çalış.

huntsman - survival knife , giriş seviye için alıp satması kolay ve görünüşü de iyi bıçaklar , csfloat üzerinden alabilirsin , kışa doğru zaten fiyatlar genel olarak artar zararsız satarsın 2 3 aya

Aldığın bıçak öyle pahalı bir bıçak değil ve fiyatı da yükselen bir bıçak değil, onu da göz önünde bulundur. Benim kadar oynamamışsındır şu oyunu. Bence hiç gerek yok. Ekipman al, üst baş giyecek al, annene hediye al... Ne bileyim daha farklı değerlendir.
Haklısın abi. Alacak bir ekipmanım yok her şeyim var Allaha şükür, diğerleri tabii ki olabilir şeyler. Fikrim çok hızlı değişiyor. Abimle oynuyorum oyunu almak istiyorsan al diyor o da biliyorum bıçağın değeri artmayacak ama çok hoşuma giden bir bıçak. Alırsam temennim uzun zaman envanterimde durması yönünde. Lise okuyorum şuan aile evinde. Evet pahalı değil hoşuma da gidiyor ama içimdeki şüphe de tam dediğin gibi acaba yanlış mı yapıyorum konusu.. Teşekkür ederim!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Csfloattan istatistiklerine bak bıçağın ne kadar sık satılıyor günde kaç tane satılıyor. Gut knife çok rağbet gören bir bıçak değil üstelik rust coat olduğundan hiç piyasası yok satman çok zor olur, illaha ki bir noktada satabilirsin tabi fakat zararına satsan bile birazcık bekletir. Acil paraya ihtiyacın olduğunda bıçağı tak diye satamazsın. Doppler gibi skinler 1 saniye durmadan satılıyor, alacağın bıçak ucuzda olsa gün içinde sıkca satılan bir şey almaya çalış.
Kral Doppler 7k tl falan. Ben hem ucuz olsun istiyorum hem güzel olsun istiyorum rust coat ve alazlanmıştı galiba onları beğendim. Ama o parayı daha iyi harcayabilir miyim onu düşünüyorum şu anda büyük ikilemdeyim. Hemen alamam zaten.

Son düzenleme:
csfloat, bynogame ve gamesatis bu sitelerden bak alacağın bıçağa hangisi uygunsa ordan al

Al bence bir nevi yatırım olur. Benim arkadaşım 3 ay önce tüm envanteri satıp almıştı. Ne kadar arttığını unuttum ama 20-30 dolar artmıştı. Tabi zarar da edebilirsin ama dolar bazında olacak hep o yüzden al en kötü 1 sene de fiyatı artar.

Güncelleme gelene kadar sürekli al sat yaptım. Yaklaşık olarak 2 ayda 520 dolardan 710 dolara kadar çıktım. Sevdiğim bıçakları aldığım için böyle oldu. Yoksa çok daha fazla kar edebilirdim. Hem kar ettim hem her hafta farklı bıçakla oynadım. Son güncellemeden sonra envanteri bozdum. 250 dolar civarı envanter bıraktım sadece

Geri