Yardım CS2 SİTEDEN SKİN ALIP DAHA SONRA SATILIR MI ?

skin alacağım zaman senden yardım isteyebilir miyim ?
buraya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.

buff market sanırım piyasadaki en ucuz skinlerin olduğu pazar. Anında para yatırıp alabiliyorsun skinleri.
hocam peki steamdaki parayı oraya aktarıp skin alınıyor mu yoksa karttan mı para yatırmamız gerekiyor? Birde tam site linkini atabilir misiniz

hocam peki steamdaki parayı oraya aktarıp skin alınıyor mu yoksa karttan mı para yatırmamız gerekiyor? Birde tam site linkini atabilir misiniz
Steam bakiyesi ile skin alıp ordan satıp bakiye kazanabilirsin yoksa direkt kredi kartı ile siteye bakiye yükleyebilirsiniz. Bynogame'in global versiyonunu düşünün.

Linki siz bulun şimdi forum kurallarını ihlal etmiş olmak istemediğim için paylaşmıyorum.

Steam bakiyesi ile skin alıp ordan satıp bakiye kazanabilirsin yoksa direkt kredi kartı ile siteye bakiye yükleyebilirsiniz. Bynogame'in global versiyonunu düşünün.

Linki siz bulun şimdi forum kurallarını ihlal etmiş olmak istemediğim için paylaşmıyorum.
Anladım hocam sağolun teşekkürler . Linki özelden atsanız çünkü sitenin ismini google a yazıdığımda farklı farklı siteler çıkıyor emin olamadım.

buraya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.
hocam selamlar 5 saat önce şansa bala 120 tllik kasadan 8 bin tllik bıçak çıkarttım :) artık sadece eldiven bir de keyfe keder bi ak47 skinine ihtiyacım var

hocam selamlar 5 saat önce şansa bala 120 tllik kasadan 8 bin tllik bıçak çıkarttım :) artık sadece eldiven bir de keyfe keder bi ak47 skinine ihtiyacım var
Foto var mı? Ve kaç dolarlık ak arıyorsun?

Hayırlı olsun, zamanında bende çıkartmıştım, millet butterly emerald çıkartır, bana gelen survival knife case hardened ww :)

1741487789044.png

Arkadaşlar merhaba cs2 için elviden ve bıçak almayı düşünüyorum ama skin siteleri biraz daha uygun duruyor, sanırım trade ile alıyoruz. Peki bu skinleri ilerde steam pazarından satabiliyor muyuz yoksa yine skin sitelerine mi satmamız gerekiyor ? bir de skin alırken veyahüt satarken siteler çok komisyon alabiliyorlar mı ?
Sitelerden almak daha mantıklı ama güvenilir yerden alın şimdi internette görüyorum kendi kasa skin sitelerini kuran Türkler var YouTube de 1 olara bicak eldiven çıkarıyoruz şansa diyorlar bu tarz sitelere asla girme

bunu almayı düşünüyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitelerden almak daha mantıklı ama güvenilir yerden alın şimdi internette görüyorum kendi kasa skin sitelerini kuran Türkler var YouTube de 1 olara bicak eldiven çıkarıyoruz şansa diyorlar bu tarz sitelere asla girme
bi arkadaş buffmarketten alabilirsin komisyonu az demişti sanırım ordan alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, zamanında bende çıkartmıştım, millet butterly emerald çıkartır, bana gelen survival knife case hardened ww :)
teşekkür ederim, survival knife ww kötü olmuş :)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-09 053734.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-09 053734.png
    46.3 KB · Hit: 33
Bynogame biraz masraflı ama iyidir ben de geçtiğimiz gün gutknife lore aldım 5400'e şuan satsam da zarar etmem, bu şekil kovalayıp komisyonu da düşünüp almak lazım. 8 liralık bıçağı 7 liraya bynodan pat diye alırsan kafadan %20-25 zarar edersin.

Bynogame biraz masraflı ama iyidir ben de geçtiğimiz gün gutknife lore aldım 5400'e şuan satsam da zarar etmem, bu şekil kovalayıp komisyonu da düşünüp almak lazım. 8 liralık bıçağı 7 liraya bynodan pat diye alırsan kafadan %20-25 zarar edersin.
hocam bıçağı satmayacağım sadece 2 tane skin alacağım fiyat dalgalanması ne durumda bilmiyorum açıkçası bynogame de komisyon fazla oluyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,561
Üyeler
173,993
Son üye
josemarti
Geri