buraya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.skin alacağım zaman senden yardım isteyebilir miyim ?
buraya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.skin alacağım zaman senden yardım isteyebilir miyim ?
teşekkür ederim.buraya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.
hocam peki steamdaki parayı oraya aktarıp skin alınıyor mu yoksa karttan mı para yatırmamız gerekiyor? Birde tam site linkini atabilir misinizbuff market sanırım piyasadaki en ucuz skinlerin olduğu pazar. Anında para yatırıp alabiliyorsun skinleri.
Steam bakiyesi ile skin alıp ordan satıp bakiye kazanabilirsin yoksa direkt kredi kartı ile siteye bakiye yükleyebilirsiniz. Bynogame'in global versiyonunu düşünün.hocam peki steamdaki parayı oraya aktarıp skin alınıyor mu yoksa karttan mı para yatırmamız gerekiyor? Birde tam site linkini atabilir misiniz
Anladım hocam sağolun teşekkürler . Linki özelden atsanız çünkü sitenin ismini google a yazıdığımda farklı farklı siteler çıkıyor emin olamadım.Steam bakiyesi ile skin alıp ordan satıp bakiye kazanabilirsin yoksa direkt kredi kartı ile siteye bakiye yükleyebilirsiniz. Bynogame'in global versiyonunu düşünün.
Linki siz bulun şimdi forum kurallarını ihlal etmiş olmak istemediğim için paylaşmıyorum.
hocam selamlar 5 saat önce şansa bala 120 tllik kasadan 8 bin tllik bıçak çıkarttımburaya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.
Foto var mı? Ve kaç dolarlık ak arıyorsun?hocam selamlar 5 saat önce şansa bala 120 tllik kasadan 8 bin tllik bıçak çıkarttımartık sadece eldiven bir de keyfe keder bi ak47 skinine ihtiyacım var
Hayırlı olsun, zamanında bende çıkartmıştım, millet butterly emerald çıkartır, bana gelen survival knife case hardened wwhocam selamlar 5 saat önce şansa bala 120 tllik kasadan 8 bin tllik bıçak çıkarttımartık sadece eldiven bir de keyfe keder bi ak47 skinine ihtiyacım var
Foto var mı? Ve kaç dolarlık ak arıyorsun?
Sitelerden almak daha mantıklı ama güvenilir yerden alın şimdi internette görüyorum kendi kasa skin sitelerini kuran Türkler var YouTube de 1 olara bicak eldiven çıkarıyoruz şansa diyorlar bu tarz sitelere asla girmeArkadaşlar merhaba cs2 için elviden ve bıçak almayı düşünüyorum ama skin siteleri biraz daha uygun duruyor, sanırım trade ile alıyoruz. Peki bu skinleri ilerde steam pazarından satabiliyor muyuz yoksa yine skin sitelerine mi satmamız gerekiyor ? bir de skin alırken veyahüt satarken siteler çok komisyon alabiliyorlar mı ?
bunu almayı düşünüyorum hocamFoto var mı? Ve kaç dolarlık ak arıyorsun?
bi arkadaş buffmarketten alabilirsin komisyonu az demişti sanırım ordan alacağımSitelerden almak daha mantıklı ama güvenilir yerden alın şimdi internette görüyorum kendi kasa skin sitelerini kuran Türkler var YouTube de 1 olara bicak eldiven çıkarıyoruz şansa diyorlar bu tarz sitelere asla girme
teşekkür ederim, survival knife ww kötü olmuşHayırlı olsun, zamanında bende çıkartmıştım, millet butterly emerald çıkartır, bana gelen survival knife case hardened ww![]()
hocam bıçağı satmayacağım sadece 2 tane skin alacağım fiyat dalgalanması ne durumda bilmiyorum açıkçası bynogame de komisyon fazla oluyor muBynogame biraz masraflı ama iyidir ben de geçtiğimiz gün gutknife lore aldım 5400'e şuan satsam da zarar etmem, bu şekil kovalayıp komisyonu da düşünüp almak lazım. 8 liralık bıçağı 7 liraya bynodan pat diye alırsan kafadan %20-25 zarar edersin.