Neler Yeni

Yardım CS2 SİTEDEN SKİN ALIP DAHA SONRA SATILIR MI ?

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
oguz
skin alacağım zaman senden yardım isteyebilir miyim ?
buraya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers

khazuwi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
buff market sanırım piyasadaki en ucuz skinlerin olduğu pazar. Anında para yatırıp alabiliyorsun skinleri.
hocam peki steamdaki parayı oraya aktarıp skin alınıyor mu yoksa karttan mı para yatırmamız gerekiyor? Birde tam site linkini atabilir misiniz

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
oguz
hocam peki steamdaki parayı oraya aktarıp skin alınıyor mu yoksa karttan mı para yatırmamız gerekiyor? Birde tam site linkini atabilir misiniz
Steam bakiyesi ile skin alıp ordan satıp bakiye kazanabilirsin yoksa direkt kredi kartı ile siteye bakiye yükleyebilirsiniz. Bynogame'in global versiyonunu düşünün.

Linki siz bulun şimdi forum kurallarını ihlal etmiş olmak istemediğim için paylaşmıyorum.

khazuwi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
Steam bakiyesi ile skin alıp ordan satıp bakiye kazanabilirsin yoksa direkt kredi kartı ile siteye bakiye yükleyebilirsiniz. Bynogame'in global versiyonunu düşünün.

Linki siz bulun şimdi forum kurallarını ihlal etmiş olmak istemediğim için paylaşmıyorum.
Anladım hocam sağolun teşekkürler . Linki özelden atsanız çünkü sitenin ismini google a yazıdığımda farklı farklı siteler çıkıyor emin olamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,377
Üyeler
169,290
Son üye
fatihulbutuni
Top Bottom