buraya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.skin alacağım zaman senden yardım isteyebilir miyim ?
buraya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.skin alacağım zaman senden yardım isteyebilir miyim ?
teşekkür ederim.buraya yazabilirsiniz, cevaplarım. YT'de birçok video var keza, bargain yani pazarlık yaparak da alabilirsiniz skinleri ayrıca.
hocam peki steamdaki parayı oraya aktarıp skin alınıyor mu yoksa karttan mı para yatırmamız gerekiyor? Birde tam site linkini atabilir misinizbuff market sanırım piyasadaki en ucuz skinlerin olduğu pazar. Anında para yatırıp alabiliyorsun skinleri.
Steam bakiyesi ile skin alıp ordan satıp bakiye kazanabilirsin yoksa direkt kredi kartı ile siteye bakiye yükleyebilirsiniz. Bynogame'in global versiyonunu düşünün.hocam peki steamdaki parayı oraya aktarıp skin alınıyor mu yoksa karttan mı para yatırmamız gerekiyor? Birde tam site linkini atabilir misiniz
Anladım hocam sağolun teşekkürler . Linki özelden atsanız çünkü sitenin ismini google a yazıdığımda farklı farklı siteler çıkıyor emin olamadım.Steam bakiyesi ile skin alıp ordan satıp bakiye kazanabilirsin yoksa direkt kredi kartı ile siteye bakiye yükleyebilirsiniz. Bynogame'in global versiyonunu düşünün.
Linki siz bulun şimdi forum kurallarını ihlal etmiş olmak istemediğim için paylaşmıyorum.