Yardım CS2 SİTEDEN SKİN ALIP DAHA SONRA SATILIR MI ?

hocam bıçağı satmayacağım sadece 2 tane skin alacağım fiyat dalgalanması ne durumda bilmiyorum açıkçası bynogame de komisyon fazla oluyor mu
alırken yok, pazarlıkla alırsın güzel bir skin bulursan, çeşit anlamında kısıtlı ama.

Shadowpay önerebilirim ben bir tek orayı kullanıyorum mmenunum komisyon çok az bence

Son düzenleme:
bunu almayı düşünüyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi arkadaş buffmarketten alabilirsin komisyonu az demişti sanırım ordan alacağım

teşekkür ederim, survival knife ww kötü olmuş :)
Güzel skin. Site olarak csfloatta guzeldir oraya da bir bak. Hangisinde ucuzsa artık.

Bynogame biraz masraflı ama iyidir ben de geçtiğimiz gün gutknife lore aldım 5400'e şuan satsam da zarar etmem, bu şekil kovalayıp komisyonu da düşünüp almak lazım. 8 liralık bıçağı 7 liraya bynodan pat diye alırsan kafadan %20-25 zarar edersin.
Komisyon çok.

Güzel skin. Site olarak csfloatta guzeldir oraya da bir bak. Hangisinde ucuzsa artık.

Komisyon çok.
peki güvenilir mi sıkıntı çıkar mı kaç günde elime geçer

peki güvenilir mi sıkıntı çıkar mı kaç günde elime geçer
Hemen. Takas bani olan ürünler satılmıyor orda. Ve ortalama satış süreleri yazıyor. Alışa da satışa da sorun yok.

Yabancı siteden almanın bi riski zararı var mı peki ya da önerebileceğin site

Steamdeki dolarları geri çekebiliyor muyduk banka hesabına
Ben 3-4 tane Skinporttan skin aldım bot bana takasa teklifi yolladı kabul ettim hemen geldi. Güvenilir site. Ama TR'de satış yapamıyorsun

Geri