Olum kes sesini veledül zina sg at ürününü ikinci ele boşuna başlık açıp burayı meşgul etme o kafanı bozmiyimhayırdır oğlum sen millete forumda atar yapıyon bi kendini mi akıllı sanıyon sne 2 dk de kudurdun ne oluyor ?
Sen Kimsin Oğlum Bana Forumu Öğretiyon Hayırdır Sen Ne Bu Kudurma Seni Kim Sinirlendirdi Bu Kadar Kıyamam Oy Oy Küfür Ediyor BideOlum kes sesini veledül zina sg at ürününü ikinci ele boşuna başlık açıp burayı meşgul etme o kafanı bozmiyim
Hala satılık mıSelam dostlar Elimde Bu Bıç Var
Bunu Game Satışta İlana Koydum Steam Fiyatı 4 K Başka Bıça Geçecem Sizce Hızlı Satabilir Miyim ?
Not : 2938 TL Yaptım
SattımHala satılık mı
2835 den sattım Üstüne Buff Para Yatırılmıyor İtemle Anca Onlada Kimse UğraşmazPahalı denmiş de Buffda rahatlıka 2500'den bulunur.
Doğru düzgün Trade ve yatırım yapanlar buff kullanır. Sadece Buffta item kovalayarak da çok iyi para kazanılıyor. Örneğin 10 binlik bıçağı 6 bine almıştım ben. Turnuva zamanları sürekli sticker alıp satarak bıçağa falan katladım.2835 den sattım Üstüne Buff Para Yatırılmıyor İtemle Anca Onlada Kimse Uğraşmaz
Gamesatışta da var 10 k lık bıçı 6 k ya koyanDoğru düzgün Trade ve yatırım yapanlar buff kullanır. Sadece Buffta item kovalayarak da çok iyi para kazanılıyor. Örneğin 10 binlik bıçağı 6 bine almıştım ben. Turnuva zamanları sürekli sticker alıp satarak bıçağa falan katladım.
Öyle değil. Buff bakiyem olarak 6 bin ile al sat yaparak 10 binlik aldım Buff üzerinden fakat o 10 binlik değer de en kötü Steam'de 16-17 bin yapıyordu. Bu arada Gamesatışın çoğu fake indirimler. Bir çoğu yalan veya sipariş verilen fiyat üzerinden indirimmiş gibi gösteriyorlar.