float değeri neySelam dostlar Elimde Bu Bıç Var
Bunu Game Satışta İlana Koydum Steam Fiyatı 4 K Başka Bıça Geçecem Sizce Hızlı Satabilir Miyim ?
knk zor satılır safari mesh olduğu için bence buff163 den sat sonra gelen parayla başka bir bıçak al ama üstüne para ekleyip alacaksan normal sat buff163 e para yatırılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten bıçta çizik yok gayet iyi resimde göründüğü gibi
biliyorum ama çok ucuza veriyom ve b fiyatın altına ne paracord var ne adam gibi skinknk zor satılır safari mesh olduğu için bence buff163 den sat sonra gelen parayla başka bir bıçak al ama üstüne para ekleyip alacaksan normal sat buff163 e para yatırılmıyor
bencede çok ucuza satıyorsun 3100tl 110dolar ediyor yani 110 dolara anca pohlu navaja "tırnak makası" bulursunbiliyorum ama çok ucuza veriyom ve b fiyatın altına ne paracord var ne adam gibi skin
Kral Üstüne Koyup Başka Alacam Alınmıyor Alınsa Keşke Valla Bıç Arayan Arkadaşların Varsa Yaz Gamesatıştan Satam 3092 TL denbencede çok ucuza satıyorsun 3100tl 110dolar ediyor yani 110 dolara anca pohlu navaja "tırnak makası" bulursun
o konuda sana bir şey demiyorum, demek istediğim bu fiyata rağmen alan yok bence en mantıklısı reddit de csgotrade sub larına falan yaz trade yap daha satılabilir olan bir skin ile, bıçak olması şart değil bence istek çok olan ve artması olası olan skin ile takaslamak en mantıklısı.Kral Üstüne Koyup Başka Alacam Alınmıyor Alınsa Keşke Valla Bıç Arayan Arkadaşların Varsa Yaz Gamesatıştan Satam 3092 TL den
Valla Ben Başka Skin Geçmek İstediğimden Valla Satıyom Nakite İhtiyaç Duyduğumdan Değilo konuda sana bir şey demiyorum, demek istediğim bu fiyata rağmen alan yok bence en mantıklısı reddit de csgotrade sub larına falan yaz trade yap daha satılabilir olan bir skin ile, bıçak olması şart değil bence istek çok olan ve artması olası olan skin ile takaslamak en mantıklısı.
mesela bu skin ile trade leyebilirsen çok iyi çünkü cs2 hype landığında buda hype lanır çok iyi parlıyo https://gamerpay.gg/buy?query=Deser...ew)&sortBy=price&ascending=true&ref=csgoskinsKral Üstüne Koyup Başka Alacam Alınmıyor Alınsa Keşke Valla Bıç Arayan Arkadaşların Varsa Yaz Gamesatıştan Satam 3092 TL den
kanka bıçıda deagle'ye tradelmem ya kbmesela bu skin ile trade leyebilirsen çok iyi çünkü cs2 hype landığında buda hype lanır çok iyi parlıyo https://gamerpay.gg/buy?query=Desert+Eagle+|+Ocean+Drive+(Factory+New)&sortBy=price&ascending=true&ref=csgoskins
yok onu anladım zaten demek istediğim bunu satıp üstüne koyman çok zor onun yerine dediğin skinler ile takasla onları rahatça satıp üstüne koyar istediğin bıçı alırsın.Valla Ben Başka Skin Geçmek İstediğimden Valla Satıyom Nakite İhtiyaç Duyduğumdan Değil
kanka ileride değerlenecek skinlerden birisi ve çok satan bir skin 3-4 ay o safari meshi satmakla uğraşmak istiyorsan uğraş yani deagle ile bıç falan diyorsunda o deagle oyun hyple lanırsa çok değerlenecek karar tabii senin ama bence düşüncen yanlışkanka bıçıda deagle'ye tradelmem ya kb
Kanka Vall Pra Biriktire Biriktir Satacam Bakam Üstüne Alacamyok onu anladım zaten demek istediğim bunu satıp üstüne koyman çok zor onun yerine dediğin skinler ile takasla onları rahatça satıp üstüne koyar istediğin bıçı alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka ileride değerlenecek skinlerden birisi ve çok satan bir skin 3-4 ay o safari meshi satmakla uğraşmak istiyorsan uğraş yani deagle ile bıç falan diyorsunda o deagle oyun hyple lanırsa çok değerlenecek karar tabii senin ama bence düşüncen yanlış