CS 2 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

Başka oyunda olmuyormu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps düşüşleri
yani valo lol vs oynuyorum dyinglight falan oynuyorum ama hissetmiyorum hep yüksek sadece cs de böyle oluyor vramlerin kullanımıda ayarlara göre değişiyor normalde cs2 de her şey yüksek 200 240 alırdım ama vramin hepsini kullanıyordu 200 240 ken 170 lerde oynadığım da oluyordu az oynadıktan sonra

ama şuan ayarları düşürdüm ve vramin hepsini kullanmak yerine az kullanıyor 8gb dfalan

yani valo lol vs oynuyorum dyinglight falan oynuyorum ama hissetmiyorum hep yüksek sadece cs de böyle oluyor vramlerin kullanımıda ayarlara göre değişiyor normalde cs2 de her şey yüksek 200 240 alırdım ama vramin hepsini kullanıyordu 200 240 ken 170 lerde oynadığım da oluyordu az oynadıktan sonra

ama şuan ayarları düşürdüm ve vramin hepsini kullanmak yerine az kullanıyor 8gb dfalan
Cs2 nin sorunu hocam vrm lerde (vram değil) sıkıntı yok eğer sadece csde oluyor ise

normalde monitör 240 hz olmasa tamam eyw dicemde 240 hz ve 240 fps altı kasıyor gibi oluyor

Başka oyunda olmuyormu hocam

Fps düşüşleri
yüksek dinamik aralığı açıktı kapattım şimdi hdr vs yazıyordu ama monitörümde hdr açık değil 1 el atıp söyliyeceğim normalde işte 2k oynadığım için kasıyormu kasmıyor mu bilemiyorum

Geri