Neler Yeni

CS 2 E-Spor'da Eternal Fire nefreti neden var?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
E-spor çok takip etmiyordum ama EF'nin son zamanlarda çok yükseldiğini ve başarılı olduğunu duyunca takip etmeye başladım, maçları izlerken en çok rahatsız olduğum şey insanların Eternal Fire takımına ve oyuncularına duydukları nefret ve yaptıkları toxiclikler. Canlı yayında yazılan mesajların yarısından fazlası Eternal Fire'ı kötülüyor veya 'as a Turkish i support LGBT ' vb. şeyler geçiyor. LGBT bayraklarıyla Türk bayrağını bu kadar fazla yan yana görmek çok can sıkıcı olmaya başladı, sebebini de bilmiyorum zaten bilen varsa bilgilendirebilir mi? Kıskançlık veya önyargı mı var yoksa bir olay falan mı yaşandı da herkes nefret ediyor Eternal Fire'dan?

quartle

80+ Gold
E-spor çok takip etmiyordum ama EF'nin son zamanlarda çok yükseldiğini ve başarılı olduğunu duyunca takip etmeye başladım, maçları izlerken en çok rahatsız olduğum şey insanların Eternal Fire takımına ve oyuncularına duydukları nefret ve yaptıkları toxiclikler. Canlı yayında yazılan mesajların yarısından fazlası Eternal Fire'ı kötülüyor veya 'as a Turkish i support LGBT ' vb. şeyler geçiyor. LGBT bayraklarıyla Türk bayrağını bu kadar fazla yan yana görmek çok can sıkıcı olmaya başladı, sebebini de bilmiyorum zaten bilen varsa bilgilendirebilir mi? Kıskançlık veya önyargı mı var yoksa bir olay falan mı yaşandı da herkes nefret ediyor Eternal Fire'dan?
güzel comeback attık dediğine gelince cs esporunu yaklaşık 8-9 yıldır yakından takip ediyorum global chat öyle emin ol bizimkilerde diğer takımlara yapar çok takılma

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel comeback attık dediğine gelince cs esporunu yaklaşık 8-9 yıldır yakından takip ediyorum global chat öyle emin ol bizimkilerde diğer takımlara yapar çok takılma
başka maçlarda bu kadar fazla görmüyorum ya özellikle bize yapılıyor gibi hissettim

quartle

80+ Gold
başka maçlarda bu kadar fazla görmüyorum ya özellikle bize yapılıyor gibi hissettim
karşı takımdaki nikonun kitlesi büyük o yüzden de görürsün öyle mesajlar genelde biz dalga geçeriz falconsla arap takımı olduğu için

Nicodoz

80+
Bunun Eternal Fire ile ne alakası var ? Türk toplumunun toxic olduğunu yeni mi öğreniyorsunuz ? Futbol maçınıda twitchden canlı yayınla sunsunlar ana avrat soy sop hiçbirşey kalmaz heleki Galatasaray maçlarında şu zamanlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Duygusal bir milletiz iyiyken yüceltir en ufak hatada yerle bir ederiz.

aslan6226

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Çağdaş
aşırı toxic ve iyi gün taraftarıyız

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,052
İsim
Oğuz
Hiç bir olay yok aksine seven yabancı sayısı da çok fazla diye düşünüyorum. Chatte gözükenler toxic kitle. Aynı zamanda EF yenilince hemen takımı kötüleyen Türk taraftarlar onlardan daha beter. Yenince severler yenilince kötülerler.
Diğer takımlara da aynı zorbalığı yapıyor chattekiler.
CS Topluluğunda en çok fanı olan kişilerden biridir Xantares o yüzden chatteki çocukların Turkish bilmem ne bir şeyler yazmaları çok da önemli değil.
CS2'ye en iyi gelen takım Eternal Fire. CS:GO zamanında en basit turnuvada bile son sıralarda bitiriyorduk.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunun Eternal Fire ile ne alakası var ? Türk toplumunun toxic olduğunu yeni mi öğreniyorsunuz ? Futbol maçınıda twitchden canlı yayınla sunsunlar ana avrat soy sop hiçbirşey kalmaz heleki Galatasaray maçlarında şu zamanlarda.

Duygusal bir milletiz iyiyken yüceltir en ufak hatada yerle bir ederiz.

arkadaşlar anlamadınız siz, toxicleyen kişiler Türkler değil, toxiclenen kişi Türkler. Futbolla falan işim olmaz orada durumu bilemem ama Espor maçlarında bizim yaptığımız toxiclik, bize yapılanın 10'da 1'inden azdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,227
İsim
Burak Karadağ
@Matt Murdock @Yavuz Sultan Selim tek sizin CS ile ilgilendiğinizi biliyorum o yüzden hep sizi etiketliyorum kusura bakmayın :)
O olay benim de çok dikkatimi ve tepkimi çekti. Türkçe yazdığımız mesajlar editörler tarafından siliniyor, bu nefret ve kin niye? Tarafsız açıdan bir şey demek isterim ki; Acaba karşı tarafı bu nefrete güdenler bizler miyiz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,120
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom