emin değilim ama itemin üstünde 03.07.2023 pazara konabilir yazıyor belki pazara koyulabilince satıştan kalkar ama hiç mi hiç bilgim yok demin aldım bende.halen daha neye göre son 5 gün demenin sebebibini bekliyorum
emin değilim ama itemin üstünde 03.07.2023 pazara konabilir yazıyor belki pazara koyulabilince satıştan kalkar ama hiç mi hiç bilgim yok demin aldım bende.halen daha neye göre son 5 gün demenin sebebibini bekliyorum
ne alaka la kim uydurdu onuemin değilim ama itemin üstünde 03.07.2023 pazara konabilir yazıyor belki pazara koyulabilince satıştan kalkar ama hiç mi hiç bilgim yok demin aldım bende.
La millet alsın da kar yapsın diye söylüyom. sonra alırım falan diyene alaka la kim uydurdu onu
Cs2 ile aynı kulvar değil hocam bunlar. Turnuvadan turnuvaya göre artıyo veya azalıyo fiyatlar.Hepsinden birer tane aldım bekleticem cs2 çıkna kadar
RmR2020 de bile az da olsa kar ettiler.zamanında en yüksek 12000 tane almıştım güzel ekmeğini yedim ama piyasa artık çok garip cs2 filanda var riskli bir yatırım 2 turnuva full zararla geçmişti onuda ekleyim.
İnanmayana fotoda atarım100 tane aldım. Yıl sonu milyonerim.
Ben antwerp açmıştım eternel fire split hololar çıkmıştı. Direkt sattım 30 liradan. Şu an tanesi 300 lira
Oyun istersen oyun daha mantıklı. Kapsül alacaksan en az 1 yıl beklemek lazımSteam'da 500 lira nakit param var ve yaz indiriminde ne yapmam gerektiği konusunda düşünüyorum. Oyun mu alsam, yoksa yatırım yapmalı mıyım? Sizce ne önerirsiniz? Kapsül açıp şans oyunları oynamak gibi bir yeteneğim yok. Alırsam sadece bekletirim . Yaz indiriminden sonra oyunlara zam geleceği yönünde duyumlar alıyorum, bu nedenle buna göre hareket etmek istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim <3
Olum bu ne herkes aynı sticker’a yatırım yapmış.100 tane aldım. Yıl sonu milyonerim.
Ben antwerp açmıştım eternel fire split hololar çıkmıştı. Direkt sattım 30 liradan. Şu an tanesi 300 lira
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnanmayana fotoda atarım
Oyun istersen oyun daha mantıklı. Kapsül alacaksan en az 1 yıl beklemek lazım
100 tane aldım. Yıl sonu milyonerim.
İnanmayana fotoda atarım
Olum bu ne herkes aynı sticker’a yatırım yapmış.
Çuvalla gelecek paralar çuvallaaaa100 tane aldım. Yıl sonu milyonerim.
İnanmayana fotoda atarım
Olum bu ne herkes aynı sticker’a yatırım yapmış.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Zarar etttim diye üzülmeyin. Çıkan holoları falan elinizde tutun. Ben bunları tutsaydım şu an 700 lira civarı param olurdu. Sadece bunlar değil bir sürü holoları 5-10dan satmışım
Şu şekil bir şey bilmeden sallayacaksınemin değilim ama itemin üstünde 03.07.2023 pazara konabilir yazıyor belki pazara koyulabilince satıştan kalkar ama hiç mi hiç bilgim yok demin aldım bende.
Bir de indirim ne zaman bitiyor?3500lük awp skini var, pek kullanmıyom da satıp hepsini basayım mı kapsüllere
Gelebilir ama steam dolar kurunu arttırısa yine aynı fiyattan satılır3500lük awp skini var, pek kullanmıyom da satıp hepsini basayım mı kapsüllere
Bir de indirim ne zaman bitiyor?
Pazar banları kalkınca oyun içinden ucuz hale gelir mi?
1 aydan fazla var muhtemelen indirimlerin bitmesineGelebilir ama steam dolar kurunu arttırısa yine aynı fiyattan satılır
Aldığınız kapsüller 1 hafta boyunca pazar banlı oluyorne alaka la kim uydurdu onu