Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

Atmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ömer
Mücadeleciler ve Meydan okuyanlar çıkartma kapsüllerinden eşit derecede al. Onlardan biraz daha az oranda da Efsaneler çıkartma kapsülü al. Aralara da her birinden imza kapsülü alabilirsin. Kaç tane alacaksan ona göre böl. Veya kaç tane alacaksın sayısını söyle ona göre söyleyeyim.
hocam sen baya biliyon bende cs yok hiç oynamadım yatırım amaçlı alıcam ücretsiz versiyon cs indirip steam bakiyesiyle alınıyor dimi yoksa cs mi almam lazım.

Tilsch

80+ Bronze
Şampiyon imza kapsülleri diğer kapsüllere göre daha az kar getirmiş önceki turnuvalarda.Yatırım yapacaksanız aklınızda bulunsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sen baya biliyon bende cs yok hiç oynamadım yatırım amaçlı alıcam ücretsiz versiyon cs indirip steam bakiyesiyle alınıyor dimi yoksa cs mi almam lazım.
Evet oyun içinden alabilirsiniz ya da steam pazarını kulanarak.

Atmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ömer
400 tllik alıcam ona göre alıcaklarımda
Şampiyon imza kapsülleri diğer kapsüllere göre daha az kar getirmiş önceki turnuvalarda.Yatırım yapacaksanız aklınızda bulunsun.

Evet oyun içinden alabilirsiniz ya da steam pazarını kulanarak.
pazarda Steam Paris Major yazdım görünmedi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Mücadeleciler de para edecek sadece mouz var onun dışında boş.Efsaneler ve meydan okuyanlar daha mantıklı.Araya biraz mücadeleci sıkıştırılabilir veya imza kapsülleri.
Sana göre boş ama piyasaya göre değil. Evet Mouze güzel, onun ile birlikte de 3-4 tane daha içinde tutulan stickerlar mevcut. Sadece bu bile yatırım yapma oranını arttırıyor. Efsaneler mantıklı değil çünkü içinde Navi ve Furia dışında pek güzel stickerlar yok. Ayrıca sadece içindeki güzelliğe değil takımlara da bakılıyor. Efsaneler genelde bilindik takımlar olduğu için ileride daha güzel stickerlar çıkma olasılığı daha yüksek. Örneğin Fluxo'nun çıkartması eğer bazı skinler için iyi kombinasyon oluşturuyorsa ve ileride majore katılma olasılığı düşükse bile o kapsülün alınması için yeterli olabiliyor. Yatırım yapmak isteyen istediği şekilde yapabilir ben sadece kendi görüşümü söylüyorum ve ''YTD'' diye ekliyorum.

Tilsch

80+ Bronze
400 tllik alıcam ona göre alıcaklarımda

pazarda Steam Paris Major yazdım görünmedi
Kapsül alacaksanız steam pazarına çıkış yapmadı 1 haftalık pazar banları var.Oyun içerisinde ana menüde altta seçenekler var Paris başlığı altında indirim yazıyor ona tıklayıp indirimli kapsül alabilirsiniz.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Olmasına gerek yok alabilirsin.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Sana göre boş ama piyasaya göre değil. Evet Mouze güzel, onun ile birlikte de 3-4 tane daha içinde tutulan stickerlar mevcut. Sadece bu bile yatırım yapma oranını arttırıyor. Efsaneler mantıklı değil çünkü içinde Navi ve Furia dışında pek güzel stickerlar yok. Ayrıca sadece içindeki güzelliğe değil takımlara da bakılıyor. Efsaneler genelde bilindik takımlar olduğu için ileride daha güzel stickerlar çıkma olasılığı daha yüksek. Örneğin Fluxo'nun çıkartması eğer bazı skinler için iyi kombinasyon oluşturuyorsa ve ileride majore katılma olasılığı düşükse bile o kapsülün alınması için yeterli olabiliyor. Yatırım yapmak isteyen istediği şekilde yapabilir ben sadece kendi görüşümü söylüyorum ve ''YTD'' diye ekliyorum.
En çok yapıştırılan glitter fnatic, 9ine holo bile güzel duruyor örnek olarak verdiğin takımın stickerları cs 2 de kötü durduğu için söyledim zaten o kapsülün içinde güzel duran tek takım mouz.Takımsal anlamda ileride top seviyeye çıkacak takım oranı düşük.Arka plansız çıkan 3.seri ve son major olduğu için stikerlar değerli ve ROI değerleri en yüksek Meydan okuyanlar ondan sonra Efsaneler geliyor.Piyasa bu şekilde.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Aldıktan sonra ne yapmayı önerirsiniz. Mesela alıp cs2 çıkınca açıp satalım mı? Yoksa şimdi mi açalım ? Önerileriniz nelerdir?

Aldıktan sonra ne yapmayı önerirsiniz. Mesela alıp cs2 çıkınca açıp satalım mı? Yoksa şimdi mi açalım ? Önerileriniz nelerdir?
Yatırım amaçlı

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana

Yatırım amaçlı
Aldıktan sonra yaklaşık 1-2 ay gibi bir süre boyunca bekletilmeli. (En az) Kapsüllerin fiyatları takip edilmeli ve fiyat artışına göre satılmalı. Ek olarak bu kapsüller bir daha satın alınamayacağı için (Oyun içinden) topluluk pazarında sürekli alıp açan kişiler tarafından belirli bir süre sonra tükenecektir. Ne kadar elinizde tutarsanız o kadar kar edersiniz.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
En çok yapıştırılan glitter fnatic, 9ine holo bile güzel duruyor örnek olarak verdiğin takımın stickerları cs 2 de kötü durduğu için söyledim zaten o kapsülün içinde güzel duran tek takım mouz.Takımsal anlamda ileride top seviyeye çıkacak takım oranı düşük.Arka plansız çıkan 3.seri ve son major olduğu için stikerlar değerli ve ROI değerleri en yüksek Meydan okuyanlar ondan sonra Efsaneler geliyor.Piyasa bu şekilde.
ROI değeri olarak çıkartmaların içinde en düşük şu an Efsaneler ki olması gereken de o. İleri de de değişeceğini sanmıyorum. Efsaneler içinde farklı olan tek 9INE var onun da Major görme olasılığı yine yüksek. Mücadeleciler için Fluxo sadece örnekti. CS2'de kötü bile dursa yine nadir olabilecek bir çıkartma. Sadece o da değil; Mouz, Complexity, Liquid ve Faze de var. Bu tahmin elbette. Yani gidip de 2024 Majorde Navi giremeyip Fluxo girerse o zaman belki Efsaneler patlar.
resim_2023-06-26_003247393.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,881
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom