Hidro Dinamik
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
1065 Tane aldım, seviyorum bu indirimleri.
Oldu sana mutsuz pideAçtım 5 tane 3 fnatic 2 navi paper çıktı size de öneririm
6k mı yatırdın?1065 Tane aldım, seviyorum bu indirimleri.
Alıntıyı görüntüle
glitter mouz güzel görünüyor bende alıcam birazHocam 25 kapsül aldıysanız glitter mouz alabilirsiniz mantıklı yatırım
Evet6k mı yatırdın?
Genelde öyle olduğu için yatırım olarak görülüyor. Kur yükseldikçe değeride yükseliyor diğer steam ürünleri gibi. Asıl fiyatı 1 dolar, önceki kapsüllere bakarsan ilk fiyatlarını yakalamışlar. Tabii son major başladığından beri eskilerde düşüş olması normal.Şu an indirimde olan kapsüller 5,95tl normal fiyatı 23.95tl bu kapsülerin indirimi bitince ucuzdan aldığımız kapsülleri yüksek fiyattan satabilir miyiz ?
zamanla ekndi fiyatını bulacak. keşke birden artsa zengin olsakŞu an indirimde olan kapsüller 5,95tl normal fiyatı 23.95tl bu kapsülerin indirimi bitince ucuzdan aldığımız kapsülleri yüksek fiyattan satabilir miyiz ?
Antverp 10x yaptıysa Paris 15 bile yapabilir .Ben Antwerp in bu kadar arttığını bilmiyordum .3x de satmam o zaman .Şubat a kadar beklerim5 ay 10x
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stockholm de kazandırdı. Rio da kazandırdı. En dandik rmr2020 bile az çok kar yaptı.
Sadece kapsül mü aldın yoksa stickerlara falan da yatırdın mı?Evet
Genelde öyle olduğu için yatırım olarak görülüyor. Kur yükseldikçe değeride yükseliyor diğer steam ürünleri gibi. Asıl fiyatı 1 dolar, önceki kapsüllere bakarsan ilk fiyatlarını yakalamışlar. Tabii son major başladığından beri eskilerde düşüş olması normal.
Sadece kapsül aldım. Stickerlar artar azalır o riske yüksek miktarda girmeyi tercih etmem. Sonuçta bu kapsülleri açıp çıkan her şeyi ucuzdan ucuzdan piyasaya sürüp piyasada dalgalanma yaratacaklarda olacak. Belki altın veya holo yatırımı yapılabilir ama ben tercih etmiyorum. %75 indirim dururken o biraz riskli geliyor.Sadece kapsül mü aldın yoksa stickerlara falan da yatırdın mı?
İlk satanlar o fiyattan satarda ilerleyen günlerde 5 liraya bile düşerŞu an indirimde olan kapsüller 5,95tl normal fiyatı 23.95tl bu kapsülerin indirimi bitince ucuzdan aldığımız kapsülleri yüksek fiyattan satabilir miyiz ?
Gamesatıştan ucuza kasa alıp steam pazarında satarsan 5-6 lira kar edebiliyosun kasa başıcüzdan a para eklemek nasıl avantajlı naysla mı skin alıp satarak mı