Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1065 Tane aldım, seviyorum bu indirimleri. 😁
1.PNG

Burak0617

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak
Şu an indirimde olan kapsüller 5,95tl normal fiyatı 23.95tl bu kapsülerin indirimi bitince ucuzdan aldığımız kapsülleri yüksek fiyattan satabilir miyiz ?

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
6k mı yatırdın?
Evet 😅
Şu an indirimde olan kapsüller 5,95tl normal fiyatı 23.95tl bu kapsülerin indirimi bitince ucuzdan aldığımız kapsülleri yüksek fiyattan satabilir miyiz ?
Genelde öyle olduğu için yatırım olarak görülüyor. Kur yükseldikçe değeride yükseliyor diğer steam ürünleri gibi. Asıl fiyatı 1 dolar, önceki kapsüllere bakarsan ilk fiyatlarını yakalamışlar. Tabii son major başladığından beri eskilerde düşüş olması normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
5 ay 10x
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stockholm de kazandırdı. Rio da kazandırdı. En dandik rmr2020 bile az çok kar yaptı.
Antverp 10x yaptıysa Paris 15 bile yapabilir .Ben Antwerp in bu kadar arttığını bilmiyordum .3x de satmam o zaman .Şubat a kadar beklerim

Tilsch

80+ Bronze
Evet 😅

Genelde öyle olduğu için yatırım olarak görülüyor. Kur yükseldikçe değeride yükseliyor diğer steam ürünleri gibi. Asıl fiyatı 1 dolar, önceki kapsüllere bakarsan ilk fiyatlarını yakalamışlar. Tabii son major başladığından beri eskilerde düşüş olması normal.
Sadece kapsül mü aldın yoksa stickerlara falan da yatırdın mı?

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sadece kapsül mü aldın yoksa stickerlara falan da yatırdın mı?
Sadece kapsül aldım. Stickerlar artar azalır o riske yüksek miktarda girmeyi tercih etmem. Sonuçta bu kapsülleri açıp çıkan her şeyi ucuzdan ucuzdan piyasaya sürüp piyasada dalgalanma yaratacaklarda olacak. Belki altın veya holo yatırımı yapılabilir ama ben tercih etmiyorum. %75 indirim dururken o biraz riskli geliyor.
Paris majör öncesinde bazı eski stickerlardan ve imzalardan 3'er 5'er aldım o kadar.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
İlk satanlar o fiyattan satarda ilerleyen günlerde 5 liraya bile düşer

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Barış
cüzdan a para eklemek nasıl avantajlı naysla mı skin alıp satarak mı

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550