❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

1065 Tane aldım, seviyorum bu indirimleri. 😁
1.PNG

Şu an indirimde olan kapsüller 5,95tl normal fiyatı 23.95tl bu kapsülerin indirimi bitince ucuzdan aldığımız kapsülleri yüksek fiyattan satabilir miyiz ?

6k mı yatırdın?
Evet 😅
Şu an indirimde olan kapsüller 5,95tl normal fiyatı 23.95tl bu kapsülerin indirimi bitince ucuzdan aldığımız kapsülleri yüksek fiyattan satabilir miyiz ?
Genelde öyle olduğu için yatırım olarak görülüyor. Kur yükseldikçe değeride yükseliyor diğer steam ürünleri gibi. Asıl fiyatı 1 dolar, önceki kapsüllere bakarsan ilk fiyatlarını yakalamışlar. Tabii son major başladığından beri eskilerde düşüş olması normal.

5 ay 10x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stockholm de kazandırdı. Rio da kazandırdı. En dandik rmr2020 bile az çok kar yaptı.
Antverp 10x yaptıysa Paris 15 bile yapabilir .Ben Antwerp in bu kadar arttığını bilmiyordum .3x de satmam o zaman .Şubat a kadar beklerim

Evet 😅

Genelde öyle olduğu için yatırım olarak görülüyor. Kur yükseldikçe değeride yükseliyor diğer steam ürünleri gibi. Asıl fiyatı 1 dolar, önceki kapsüllere bakarsan ilk fiyatlarını yakalamışlar. Tabii son major başladığından beri eskilerde düşüş olması normal.
Sadece kapsül mü aldın yoksa stickerlara falan da yatırdın mı?

Sadece kapsül mü aldın yoksa stickerlara falan da yatırdın mı?
Sadece kapsül aldım. Stickerlar artar azalır o riske yüksek miktarda girmeyi tercih etmem. Sonuçta bu kapsülleri açıp çıkan her şeyi ucuzdan ucuzdan piyasaya sürüp piyasada dalgalanma yaratacaklarda olacak. Belki altın veya holo yatırımı yapılabilir ama ben tercih etmiyorum. %75 indirim dururken o biraz riskli geliyor.
Paris majör öncesinde bazı eski stickerlardan ve imzalardan 3'er 5'er aldım o kadar.

İlk satanlar o fiyattan satarda ilerleyen günlerde 5 liraya bile düşer

250 adet aldım, beklemedeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri