ErenMaiky
80+ Silver
birazdan tekrardan yapcam bitmedi daha. asıl sen dalga geçiyon 20 tl ye lastikli don alamıyon ne kadar değerlenmesini bekliyon?dalganızı geçtiniz mi
birazdan tekrardan yapcam bitmedi daha. asıl sen dalga geçiyon 20 tl ye lastikli don alamıyon ne kadar değerlenmesini bekliyon?dalganızı geçtiniz mi
ben senden önce geçicem şaklabanlık yapma bu forum yardımcı olmak için varbirazdan tekrardan yapcam bitmedi daha. asıl sen dalga geçiyon 20 TL ye lastikli don alamıyon ne kadar değerlenmesini bekliyon
adam haklı 20tlye yatırım mı yapılır 3 tane kapsul ac belki katlarsınben senden önce geçicem şaklabanlık yapma bu forum yardımcı olmak için var
Ulan madem forumun adabından bahsediyorsun 500 kere sorulmuş soruyu tekrar sormadan önce önceki sayfaları okusan cevabını alacaksın, burada madara olmayacaksın. Allah akıl fikir versinben senden önce geçicem şaklabanlık yapma bu forum yardımcı olmak için var
kanka 150 tane aldim. 800 tl falan pazar bani bitsin direkt saticam. 20 lirayla pek bisey olmazben senden önce geçicem şaklabanlık yapma bu forum yardımcı olmak için var
Bro açacak misin yoksa hepsi satış için mikanka 150 tane aldim. 800 TL falan pazar bani bitsin direkt saticam. 20 lirayla pek bisey olmaz
Paper sticker al hocam . fnatic alınabilir bencedalganızı geçtiniz mi
puan kasmak için kar zarar olmadan satıyorumBro açacak misin yoksa hepsi satış için mi
adam haklı olsunda saygısı sıfıradam haklı 20tlye yatırım mı yapılır 3 tane kapsul ac belki katlarsın
46 sayfalık konuda Ne bulmamı bekliyorsun Allah Benden ÖNce Sana Akıl Fikir VersinUlan madem forumun adabından bahsediyorsun 500 kere sorulmuş soruyu tekrar sormadan önce önceki sayfaları okusan cevabını alacaksın, burada madara olmayacaksın. Allah akıl fikir versin
ben sormuştum belki paketlerden iyi bişey çıkma olasılığı olan bişey varsa diye ama akıllı arkadaşlar şaklabanlığa başladıkanka 150 tane aldim. 800 TL falan pazar bani bitsin direkt saticam. 20 lirayla pek bisey olmaz
1k challengers kapsülü aldım umarım batırmaz bizi
Çok aldıktan sonra zarar etmezsin.1k challengers kapsülü aldım umarım batırmaz bizi