rutlessxd
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Pick em yapıyorsun her aşamadaArkadaşlar merhaba görevi satın aldım. maçlar hakkında pek bir bilgim yok satın alma sebebim rozet için almak ama bunları oynarsam ne oluyor ne veriyor vs hiç bir bilgi bulamadım bilen birisi yardımcı olabilirse mükemmel olur.
Daha detaylı bilgi istiyorsan youtube a rootthegamer yaz o pick em videosu yayınlar oradan detaylı bilgi alırsın.Takımlar hakkında da bilgin yoksa o anlatıyor zatenArkadaşlar merhaba görevi satın aldım. maçlar hakkında pek bir bilgim yok satın alma sebebim rozet için almak ama bunları oynarsam ne oluyor ne veriyor vs hiç bir bilgi bulamadım bilen birisi yardımcı olabilirse mükemmel olur.
Eskiden daha farklıydı 9/5 sistemi değişmiş olabilirPick em yapıyorsun her aşamada
9 taneden 5 ini doğru tahmin edersen bronz rozetin gümüş oluyor doğru bile bile gidiyorsun yani aşama aşama en son finalin kazananı da bilirsen coinin elmas oluyor ve 3 tane hatıra paketi veriyor onları da pazarda satabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha detaylı bilgi istiyorsan youtube a rootthegamer yaz o pick em videosu yayınlar oradan detaylı bilgi alırsın.Takımlar hakkında da bilgin yoksa o anlatıyor zaten
Youtuberlarin pick seçimlerini izle genel olarak en çok seçilenleri seçArkadaşlar merhaba görevi satın aldım. maçlar hakkında pek bir bilgim yok satın alma sebebim rozet için almak ama bunları oynarsam ne oluyor ne veriyor vs hiç bir bilgi bulamadım bilen birisi yardımcı olabilirse mükemmel olur.
Pick em yapıyorsun her aşamada
9 taneden 5 ini doğru tahmin edersen bronz rozetin gümüş oluyor doğru bile bile gidiyorsun yani aşama aşama en son finalin kazananı da bilirsen coinin elmas oluyor ve 3 tane hatıra paketi veriyor onları da pazarda satabiliyorsun
Daha detaylı bilgi istiyorsan youtube a rootthegamer yaz o pick em videosu yayınlar oradan detaylı bilgi alırsın.Takımlar hakkında da bilgin yoksa o anlatıyor zaten
Eskiden daha farklıydı 9/5 sistemi değişmiş olabilir
Çok teşekkür ederim dostum.Pick em yapıyorsun her aşamada
Eskiden daha farklıydı 9/5 sistemi değişmiş olabilir
teşekkür ederim canoYoutuberlarin pick seçimlerini izle genel olarak en çok seçilenleri seç
İlgilenen arkadaşlar için bu tarz bir şey yaptım araştırıp isterseniz kullanabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba görevi satın aldım. maçlar hakkında pek bir bilgim yok satın alma sebebim rozet için almak ama bunları oynarsam ne oluyor ne veriyor vs hiç bir bilgi bulamadım bilen birisi yardımcı olabilirse mükemmel olur.