Ben seçkin basit eğlencede Mevlana gördüm herhalde nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama adam aşağıya bakıp dönüyordu sürekli kendisi yapıyor gibide değildi
Bilmem kaç saatim var hile nadir denk geliyor diyenler yoldaş moduna yada basit eğlenceye girin görürsünüz hilecilerin alayını genelde trigger bot, aim bot kullanıyorlar bazıları göstere göstere kullanıyor bazıları belli etmeden kullanıyor.
Seçkini yeni aldım yoldaş görevini yapıyordum maç skoru 5-0 rakibi eziyoruz sonra karşıda elemanın birisi mola verip geri döndü oyuna sonra maçı çevirip 8-8 berabere bitirdi izleme hilesi açıp gelmiş elemanın birini indirdik iki farklı bölgeden bunu indirmeye gidiyoruz bu eleman benim takımdakini öldürüp anında bana dönüp beni de öldürdü çok relax hareket etmeye başladı ben hileci olmuyor diye seçkin alıyorum adam yediremeyip maçın ortasında hile açıyor hani bu oyunun hile engelleme programı bari reportladıklarımızı incelemeye alsın bunu da yapmıyorlar sanırım ben bu hileciler yüzünden CS GO dan tiksinirdim CS 2 yine güzel olmuş oynayayım dedim yine soğumaya başladım oyundan hilecilerin çok olması yaş kitlesinin düşük olması şu oyunu yapsınlar +20 kafamız rahat etsin!
Merhaba, genellikle hafta sonları oğullarım, kardeşim ve kuzenlerim ile cs2 oynuyoruz, hilecilerden bıktık, ne faceit ne de premier girmek istemiyoruz, o yüzden server kiraladık, aramızda oynuyoruz, 5 kişi takımız yani,hilesiz küfürsüz hardcore maçlar oynamak isteyen benimle iletişime geçebilir.
Emin ol Valorant'da hileciler oyuncu sayısı/ortalamasına göre daha fazladır. Arduino aim hileleri, wallhackler ve daha fazlası valo'da dolu. CS2'de hileciler bi nebze daha az emin olabilirsin. Şu an zaten bi gecikme sorunu var sen rakibi görmeden falan ölüyorsun, onun dışında aşırı hile dolu diyebileceğim oyunlar geçmedi benim için CS2'de.
Valorant'a canım sıkıldıkça giriyordum haftada bikaç kez normal game, şüphelendiğim kişiyi rapoluyorum oyun esnasında hileci tespit edildi diyerek oyun bozuluyor. Battlepass almıştım yaparım diye o bile umrumda değil 1 ay önceye kadar falan sildim daha da girmiyorum.
CS2'e de her çarşamba kasa düşürmek için giriyorum o kadar. İki oyun da afedersiniz b*ka sardı birbirleriyle rekabet edeceğiz, güncelleme getireceğiz diye içine ettiler oyunların. CS2'de de kasa düşürme olmasa ona da girmem zaten. Artık çok anlamsız geliyor zamanımı verip karşılığında bir şey alamadığım şeyler.
Bilmem kaç saatim var hile nadir denk geliyor diyenler yoldaş moduna yada basit eğlenceye girin görürsünüz hilecilerin alayını genelde trigger bot, aim bot kullanıyorlar bazıları göstere göstere kullanıyor bazıları belli etmeden kullanıyor.
Valla umurumda değil CS artık sadece her hafta kasamı alır çıkarım internet cafe de oynadığımız zamanlardaki zevki vermiyor zaten birde bu yabancılarla karışık oynamak aşırı saçma en çokta bu sinir bozucu sadece Türklerle oynayamıyor muyuz? Bana denk gelen hileciler genelde Ruslar oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videonun 40. saniyesinde başlıyor en ayar olduğum hile izleme hilesi en çok bununla karşılaşıyorum bunu anlamak kolay diğerleri zor bir de AK47 aşırı tepen bir silahla bununla koşarak adam vuruyorlar şaka gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtube da CS hileleri yapan bi elemana denk geldim Valve neden dava açmıyor buna? Ulan üstüne basa basa hile işi gönül işi diyor ve bu elemanın videosu baya bi izlenmiş! Burada bazılarının yaşı kadar FPS oyunlar oynamışlığım var kimin hileci olup kimin olmadığını anlayacak kadar tecrübeliyim.
Bende genelde AWP takılıyorum diğer silahlar çok teptiği için AK47 falan bildiğin dansöz gibi yerinde durmuyor silah bi ara makro falan yapıp deneyeyim dedim onla da olacak iş değil bu hiç tepmeden oynayanlar yüzde yüz hile
Bak bu video benim yayıncı bi kıza denk geldiydim yerden AK47 aldım o zaman hiç tepmedi çok nadiren böyle tepmediği oluyor
Bende genelde AWP takılıyorum diğer silahlar çok teptiği için AK47 falan bildiğin dansöz gibi yerinde durmuyor silah bi ara makro falan yapıp deneyeyim dedim onla da olacak iş değil bu hiç tepmeden oynayanlar yüzde yüz hile
Bak bu video benim yayıncı bi kıza denk geldiydim yerden AK47 aldım o zaman hiç tepmedi çok nadiren böyle tepmediği oluyor
Spray çok güzel yapmışsın.
Hileci bir adam hileyi kapatsa senin karşında zaten pek şansı olmaz.
İyi bir spraycide olsan bu defa awp karşı pek şansın olmaz.
Bu şerefsi.z hileciler yüzünden olmasa herkes oyunda kendi potansiyelini keşfedecek.
Hileciler yüzünden şuan ben iyi bir awp'cimiyim yeminle bilmiyorum çünkü gerçek oyuncuyamı yeniliyorum yoksa gerçek oyuncuya mı arada kalıyorsun.
Spray çok güzel yapmışsın.
Hileci bir adam hileyi kapatsa senin karşında zaten pek şansı olmaz.
İyi bir spraycide olsan bu defa awp karşı pek şansın olmaz.
Bu şerefsi.z hileciler yüzünden olmasa herkes oyunda kendi potansiyelini keşfedecek.
Hileciler yüzünden şuan ben iyi bir awp'cimiyim yeminle bilmiyorum çünkü gerçek oyuncuyamı yeniliyorum yoksa gerçek oyuncuya mı arada kalıyorsun.
Valla bu oyuna o kadar takıntılı değilim takıntılı olsam ona göre FPS sistemi 360 hz lik monitör falan alırdım hatta monitörün içine girerdim genelde oyuna takıntılı tipler öyle oynuyor ben zevkine oynuyorum ama bundan daha zor aim gerektiren oyunlar oynadım yani CS falan bana basit kalıyor dediğin gibi hileci olmayan, makrosuz oynayan birinin bana karşı pek şansı yok
Valla bu oyuna o kadar takıntılı değilim takıntılı olsam ona göre FPS sistemi 360 hz lik monitör falan alırdım hatta monitörün içine girerdim genelde oyuna takıntılı tipler öyle oynuyor ben zevkine oynuyorum ama bundan daha zor aim gerektiren oyunlar oynadım yani CS falan bana basit kalıyor dediğin gibi hileci olmayan, makrosuz oynayan birinin bana karşı pek şansı yok
Dediğiniz şekil de hile muhabbeti olmasaydı bende kaliteli bir sistem dizmeyi düşünüyordum.
Arkadaşlar da konuya yazmış zaten valve'nin kendisi zaten bu duruma müsade ediyor gibi.