Neler Yeni

CS 2 Seçkin de hileciler cirit atıyor!

TİTAN.

80+ Platinum
CT'lerin bomba kurabildiği bir oyunda hilecilere daha sıra gelmez :D Yanlış hatırlamıyorsam hile sistemi konusunda yapay zeka destekli, öğrenme methotlu bir sistem kullanıyorlar, LoL'deki rapor sistemi gibi bu sistemde öğrendikçe güçlenen bir sistem, iyi çalışırsa zamanla kapanır bunlar.

Demek ki hiç bir zaman iyi olamayacak riotunda hile koruma sistemi berbat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani iyi mi kötü mü anlamadım hacı :D
Kötü kanka klasik yalanlar valve parasına bakıyor aynı Riot games gibi

Yani iyi mi kötü mü anlamadım hacı :D

Mert

80+ Silver
CS2’de hile yoğunluğu çok fazla, oyundan soğuttu.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Çok şanslıyım herhalde bana cs1 ve 2 de 1,2 tane anca hille geldi 800 saate valoranta 250 saat fln var ondada 5,6 tane geldi ama direk banlandı tabi her oyunda hille denk geliyor zaten apexte 600 saate 1 kere pubg de 1.700 saate 20 kere fln gelmiştir. Öyle oyundan soğutacak derecede hileyle karşılaşmadığım için şanslıyım o zaman. Apex te çok az hille var oynamanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,923
İsim
Burak Karadağ
Demek ki hiç bir zaman iyi olamayacak riotunda hile koruma sistemi berbat

Ama ona bakarsan Riot Games parasına bakmasına karşın Valve'a bin çeker en azından hile sistemince çok başarılılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,923
İsim
Burak Karadağ
Uzun hikaye usta ama sana şunu söyleyebilirim
8 yıllık bir hikaye
Sonunda birisi sordu içim rahatladı demek ki hala umursayan insanlar var :)
Herkes kendi ateşini kendi harlar ve emin ol ki hayatta hiç bir şey kusursuz değildir.
8 yıllık bağınızı koparan durum her ne ise eğer kendini hiç üzmene gerek yok. Her şerde bir hayır olduğu gibi her hayırda bir şer olabiliyor. Kaderinin pusulası bellidir ve yol alması senindir. Gücünü, duygularını ve iradeni koru. Yoluna devam et ve unutma ki hayatta herkese ederi kadar değer vermelisin çünkü fazlası senin değerini düşürür. İnsanlar ile arana her zaman mesafe koy, dengeli olmak gerek bu hayatta.

Son düzenleme:

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,390
İsim
Mert Metshi
Çok şanslıyım herhalde bana cs1 ve 2 de 1,2 tane anca hille geldi 800 saate valoranta 250 saat fln var ondada 5,6 tane geldi ama direk banlandı tabi her oyunda hille denk geliyor zaten apexte 600 saate 1 kere PUBG de 1.700 saate 20 kere fln gelmiştir. Öyle oyundan soğutacak derecede hileyle karşılaşmadığım için şanslıyım o zaman
hocam bence arkadaslar iyi oynayan herkese hile diyor bana da hic hile gelmiyor

TİTAN.

80+ Platinum
Herkes kendi ateşini kendi harlar ve emin ol ki hayatta hiç bir şey kusursuz değildir.
8 yıllık bağınızı koparan durum her ne ise eğer kendini hiç üzmene gerek yok. Her şerde bir hayır olduğu gibi her hayırda bir şer olabiliyor. Kaderinin pusulası bellidir ve yol alması senindir. Gücünü, duygularını ve iradeni koru. Yoluna devam et ve unutma ki hayatta herkese ederi kadar değer vermelisin çünkü fazlası senin değerini düşürür. İnsanlar ile arana her zaman mesafe koy, dengeli olmak gerek bu hayatta.
sana katılıyorum ama durumum çok garipti hani olmayacağını bilirsin ama ümid duymak istersin ya işte ben o seviyedeydim
ama artık o seviyeyi çoktan geçtim şu an tek idealim vahşilik düşünmeden hareket ediyorum bir çok insan gibi acısını yakında çekicem sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,923
İsim
Burak Karadağ
sana katılıyorum ama durumum çok garipti hani olmayacağını bilirsin ama ümid duymak istersin ya işte ben o seviyedeydim
ama artık o seviyeyi çoktan geçtim şu an tek idealim vahşilik düşünmeden hareket ediyorum bir çok insan gibi acısını yakında çekicem sanırım
Sen o acıyı çekecek bir kabahat işlediysen bir şey demeyeceğim ama kız seni direk haksız ve sebepsiz yere terketti ise emin ol hiç kafasına takmıyordur bile. Çünkü anlaşabilecek ve sana yoldaş olabilecek bir insan değildir bile veya karakteriniz uyuşmamıştır.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Anlattığınız şeyi hemen herkes yapabilir, hile olmama olasılığı çok yüksek.

TİTAN.

80+ Platinum
Sen o acıyı çekecek bir kabahat işlediysen bir şey demeyeceğim ama kız seni direk haksız ve sebepsiz yere terketti ise emin ol hiç kafasına takmıyordur bile. Çünkü anlaşabilecek ve sana yoldaş olabilecek bir insan değildir bile veya karakteriniz uyuşmamıştır.
yapmadım kanka sonuçta herkes kendi yoluna gitti
bu arada eyvallah

Top Bottom