Neler Yeni

CS 2 Seçkin de hileciler cirit atıyor!

Yasin Çınar

80+ Bronze
Ben seçkin basit eğlencede Mevlana gördüm herhalde nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama adam aşağıya bakıp dönüyordu sürekli kendisi yapıyor gibide değildi

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Yaklaşık 400 saatim var toplasan 2-3 kere hile denk gelmiştir cs2 de hiç gelmedi daha, millete her el nasıl hile geliyor anlamış değilim.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Bilmem kaç saatim var hile nadir denk geliyor diyenler yoldaş moduna yada basit eğlenceye girin görürsünüz hilecilerin alayını genelde trigger bot, aim bot kullanıyorlar bazıları göstere göstere kullanıyor bazıları belli etmeden kullanıyor.

Fat-1h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
FATİH AYMA
Seçkini yeni aldım yoldaş görevini yapıyordum maç skoru 5-0 rakibi eziyoruz sonra karşıda elemanın birisi mola verip geri döndü oyuna sonra maçı çevirip 8-8 berabere bitirdi izleme hilesi açıp gelmiş elemanın birini indirdik iki farklı bölgeden bunu indirmeye gidiyoruz bu eleman benim takımdakini öldürüp anında bana dönüp beni de öldürdü çok relax hareket etmeye başladı ben hileci olmuyor diye seçkin alıyorum adam yediremeyip maçın ortasında hile açıyor hani bu oyunun hile engelleme programı bari reportladıklarımızı incelemeye alsın bunu da yapmıyorlar sanırım ben bu hileciler yüzünden CS GO dan tiksinirdim CS 2 yine güzel olmuş oynayayım dedim yine soğumaya başladım oyundan hilecilerin çok olması yaş kitlesinin düşük olması şu oyunu yapsınlar +20 kafamız rahat etsin!
Merhaba, genellikle hafta sonları oğullarım, kardeşim ve kuzenlerim ile cs2 oynuyoruz, hilecilerden bıktık, ne faceit ne de premier girmek istemiyoruz, o yüzden server kiraladık, aramızda oynuyoruz, 5 kişi takımız yani,hilesiz küfürsüz hardcore maçlar oynamak isteyen benimle iletişime geçebilir.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Batın Köse
Emin ol Valorant'da hileciler oyuncu sayısı/ortalamasına göre daha fazladır. Arduino aim hileleri, wallhackler ve daha fazlası valo'da dolu. CS2'de hileciler bi nebze daha az emin olabilirsin. Şu an zaten bi gecikme sorunu var sen rakibi görmeden falan ölüyorsun, onun dışında aşırı hile dolu diyebileceğim oyunlar geçmedi benim için CS2'de.

Valorant'a canım sıkıldıkça giriyordum haftada bikaç kez normal game, şüphelendiğim kişiyi rapoluyorum oyun esnasında hileci tespit edildi diyerek oyun bozuluyor. Battlepass almıştım yaparım diye o bile umrumda değil 1 ay önceye kadar falan sildim daha da girmiyorum.

CS2'e de her çarşamba kasa düşürmek için giriyorum o kadar. İki oyun da afedersiniz b*ka sardı birbirleriyle rekabet edeceğiz, güncelleme getireceğiz diye içine ettiler oyunların. CS2'de de kasa düşürme olmasa ona da girmem zaten. Artık çok anlamsız geliyor zamanımı verip karşılığında bir şey alamadığım şeyler.​
valorantın hile sisteminden daha iyi bir sistem yok cs2de de abartılacak kadar hile yok ama burada valoranta kötülemek olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmem kaç saatim var hile nadir denk geliyor diyenler yoldaş moduna yada basit eğlenceye girin görürsünüz hilecilerin alayını genelde trigger bot, aim bot kullanıyorlar bazıları göstere göstere kullanıyor bazıları belli etmeden kullanıyor.
cs2 de trigger mod çalıştıramaz çalıştırsa bile hemen banlanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,611
Üyeler
159,945
Son üye
KefalT35
Top Bottom