Neler Yeni

CS 2 Seçkin de hileciler cirit atıyor!

Aykut D.

80+ Gold

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aslında iş tamamen rank sisteminde Eagle çıktığınız an hile biter ama 1 rank atlarsanız 2 rank düşersiniz hilelerin ağababaları supremde takılır :D

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
valve amd'nin antilagını banlamaya devam etsin :DD
O AMD'nin sorunu, adamlar Valve'dan izin almadan oyuna dll enjekte ediyor. Bir hile programı da tam olarak aynı şeyi yapıyor. AMD hiçbir programını/yazılımını test etmediğinden buna da şaşırmayın.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
ben de sıkça karşılaşıyorum gerçekten ***** saçma vuruşlar her köşeye pref çıkıp direkt hs atanlar ssgle kapı arkası vuranlar günde max 2 3 oyun atabiliyorum fazlası sıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,934
İsim
Burak Karadağ
Seçkini yeni aldım yoldaş görevini yapıyordum maç skoru 5-0 rakibi eziyoruz sonra karşıda elemanın birisi mola verip geri döndü oyuna sonra maçı çevirip 8-8 berabere bitirdi izleme hilesi açıp gelmiş elemanın birini indirdik iki farklı bölgeden bunu indirmeye gidiyoruz bu eleman benim takımdakini öldürüp anında bana dönüp beni de öldürdü çok relax hareket etmeye başladı ben hileci olmuyor diye seçkin alıyorum adam yediremeyip maçın ortasında hile açıyor hani bu oyunun hile engelleme programı bari reportladıklarımızı incelemeye alsın bunu da yapmıyorlar sanırım ben bu hileciler yüzünden CS GO dan tiksinirdim CS 2 yine güzel olmuş oynayayım dedim yine soğumaya başladım oyundan hilecilerin çok olması yaş kitlesinin düşük olması şu oyunu yapsınlar +20 kafamız rahat etsin!
Bazı kişilerin dediği bir şey var: "Valve CS2'de hilecileri şuanlık bilerek serbest bırakıyor çünkü onlar tester olarak kullanılıyor VAC Live sistemi için ama bir an gelecek ki hepsi çuvallayacak, aslında kendilerini şuan yavaştan ifşa ediyorlar. Valve bir şeyler yapıyor. Sabredin"

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
CT'lerin bomba kurabildiği bir oyunda hilecilere daha sıra gelmez :D Yanlış hatırlamıyorsam hile sistemi konusunda yapay zeka destekli, öğrenme methotlu bir sistem kullanıyorlar, LoL'deki rapor sistemi gibi bu sistemde öğrendikçe güçlenen bir sistem, iyi çalışırsa zamanla kapanır bunlar.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Volkan
Benim için hile farketmiyor yaşlandık yavaş kalınca herkes hile gibi geliyor artık bana 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
Seçkini yeni aldım yoldaş görevini yapıyordum maç skoru 5-0 rakibi eziyoruz sonra karşıda elemanın birisi mola verip geri döndü oyuna sonra maçı çevirip 8-8 berabere bitirdi izleme hilesi açıp gelmiş elemanın birini indirdik iki farklı bölgeden bunu indirmeye gidiyoruz bu eleman benim takımdakini öldürüp anında bana dönüp beni de öldürdü çok relax hareket etmeye başladı ben hileci olmuyor diye seçkin alıyorum adam yediremeyip maçın ortasında hile açıyor hani bu oyunun hile engelleme programı bari reportladıklarımızı incelemeye alsın bunu da yapmıyorlar sanırım ben bu hileciler yüzünden CS GO dan tiksinirdim CS 2 yine güzel olmuş oynayayım dedim yine soğumaya başladım oyundan hilecilerin çok olması yaş kitlesinin düşük olması şu oyunu yapsınlar +20 kafamız rahat etsin!
CS1 & CS2 Fark Etmiyor Seçkin Alsanda Almasanda Hile Dolu
Hilelerin gelmesi sizin güven faktörünüze, rankınıza, report yemenize göre değişir, çıktığından beri şimdiye kadar 3-5 kişi rapor ettim 1 kişi banlandı. Ben şüphelendiğimi rapor ederim, profiline bakmam, oyun sonuna doğru hal ve hareketlerine göre tekrar rapor ederim, keyfime bakarım. Size de aynısını tavsiye ederim, CSGO'da daha fazla olduğundan haftada en az 1-2 kişi banlanıyordu reportlarımdan. Overwatch'dan bahsetmiyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
Bazı kişilerin dediği bir şey var: "Valve CS2'de hilecileri şuanlık bilerek serbest bırakıyor çünkü onlar tester olarak kullanılıyor VAC Live sistemi için ama bir an gelecek ki hepsi çuvallayacak, aslında kendilerini şuan yavaştan ifşa ediyorlar. Valve bir şeyler yapıyor. Sabredin"
Hilecileri durdurmayanların yaptığı bir açıklama benziyor
Aynı Riot gamesin söylediği sözler gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,238
Üyeler
160,052
Son üye
Kpiser
Top Bottom