Aykut D.
80+ Gold
Valve logicvalve amd'nin antilagını banlamaya devam etsin D
Valve logicvalve amd'nin antilagını banlamaya devam etsin D
Güven faktörü övgü vesaireden kaynaklı hepsiHile gelmiyor diyenler paralel evrende yaşıyorsunuz sanırım oyun bildiğin hile kaynıyor
150 saatim var yediğim headshot ve sinir krizinin haddi hesabı yok ama bariz şekilde hile sadece sadece 1 kere geldi.Banada gelmiyo 850 saat var
O AMD'nin sorunu, adamlar Valve'dan izin almadan oyuna dll enjekte ediyor. Bir hile programı da tam olarak aynı şeyi yapıyor. AMD hiçbir programını/yazılımını test etmediğinden buna da şaşırmayın.valve amd'nin antilagını banlamaya devam etsin D
harbi şuana kadar banada hiç denk gelmediç topluluk sunucuları dışında1186 saatim var bi bana gelmiyo galiba bu hileciler
Bazı kişilerin dediği bir şey var: "Valve CS2'de hilecileri şuanlık bilerek serbest bırakıyor çünkü onlar tester olarak kullanılıyor VAC Live sistemi için ama bir an gelecek ki hepsi çuvallayacak, aslında kendilerini şuan yavaştan ifşa ediyorlar. Valve bir şeyler yapıyor. Sabredin"Seçkini yeni aldım yoldaş görevini yapıyordum maç skoru 5-0 rakibi eziyoruz sonra karşıda elemanın birisi mola verip geri döndü oyuna sonra maçı çevirip 8-8 berabere bitirdi izleme hilesi açıp gelmiş elemanın birini indirdik iki farklı bölgeden bunu indirmeye gidiyoruz bu eleman benim takımdakini öldürüp anında bana dönüp beni de öldürdü çok relax hareket etmeye başladı ben hileci olmuyor diye seçkin alıyorum adam yediremeyip maçın ortasında hile açıyor hani bu oyunun hile engelleme programı bari reportladıklarımızı incelemeye alsın bunu da yapmıyorlar sanırım ben bu hileciler yüzünden CS GO dan tiksinirdim CS 2 yine güzel olmuş oynayayım dedim yine soğumaya başladım oyundan hilecilerin çok olması yaş kitlesinin düşük olması şu oyunu yapsınlar +20 kafamız rahat etsin!
Seçkini yeni aldım yoldaş görevini yapıyordum maç skoru 5-0 rakibi eziyoruz sonra karşıda elemanın birisi mola verip geri döndü oyuna sonra maçı çevirip 8-8 berabere bitirdi izleme hilesi açıp gelmiş elemanın birini indirdik iki farklı bölgeden bunu indirmeye gidiyoruz bu eleman benim takımdakini öldürüp anında bana dönüp beni de öldürdü çok relax hareket etmeye başladı ben hileci olmuyor diye seçkin alıyorum adam yediremeyip maçın ortasında hile açıyor hani bu oyunun hile engelleme programı bari reportladıklarımızı incelemeye alsın bunu da yapmıyorlar sanırım ben bu hileciler yüzünden CS GO dan tiksinirdim CS 2 yine güzel olmuş oynayayım dedim yine soğumaya başladım oyundan hilecilerin çok olması yaş kitlesinin düşük olması şu oyunu yapsınlar +20 kafamız rahat etsin!
Hilelerin gelmesi sizin güven faktörünüze, rankınıza, report yemenize göre değişir, çıktığından beri şimdiye kadar 3-5 kişi rapor ettim 1 kişi banlandı. Ben şüphelendiğimi rapor ederim, profiline bakmam, oyun sonuna doğru hal ve hareketlerine göre tekrar rapor ederim, keyfime bakarım. Size de aynısını tavsiye ederim, CSGO'da daha fazla olduğundan haftada en az 1-2 kişi banlanıyordu reportlarımdan. Overwatch'dan bahsetmiyorum.CS1 & CS2 Fark Etmiyor Seçkin Alsanda Almasanda Hile Dolu
Hilecileri durdurmayanların yaptığı bir açıklama benziyorBazı kişilerin dediği bir şey var: "Valve CS2'de hilecileri şuanlık bilerek serbest bırakıyor çünkü onlar tester olarak kullanılıyor VAC Live sistemi için ama bir an gelecek ki hepsi çuvallayacak, aslında kendilerini şuan yavaştan ifşa ediyorlar. Valve bir şeyler yapıyor. Sabredin"
Yani iyi mi kötü mü anlamadım hacıHilecileri durdurmayanların yaptığı bir açıklama benziyor
Aynı Riot gamesin söylediği sözler gibi