Cs 2 seçkin mantıklı mı

Reaksiyon skoru
1
tiktokta arada vidolari geliyor 30 dolarlik item falan dusuyor 4 yil once hile acmistim bir yan hesap acsam ordan seckin alsam kâra gecebilir miyim. ve droplari almak icin oyunu oynamayada cok vaktim yok haftada 2 saatimi falan ayirabiliyorum yeter mi?

Evet, mantıklı. 2 saat yeterli olur diye düşünüyorum lvl atlamak için. Yetmezse biraz daha oynarsın.

tiktokta arada vidolari geliyor 30 dolarlik item falan dusuyor 4 yil once hile acmistim bir yan hesap acsam ordan seckin alsam kâra gecebilir miyim. ve droplari almak icin oyunu oynamayada cok vaktim yok haftada 2 saatimi falan ayirabiliyorum yeter mi?
oynamadığın oyunsa alma oynuyorsan al nasıl yani dersen ben cs asla girmezdim almıştım çarşamba günü girip almaya üşeniyordum. 2 sene boyunca kastım en fazla 16 dolarlık skin düşürdüm ama Allah razı olsun gelen kasa paraları ile steam hesabıma bir sürü oyun aldım. Ama sana uyarı sakın ama sakın gelen kasaları açayım deme ben bir şans bıçak çıkar diye 26 tane açmışım yani 65 dolar tek anahtarlara vermişim

seviye atladıkça zorlaşma falan yok iyi oynarsan 3 oyunda level atlattırıyor ama çok iyi oynaman lazım 2 saat ila 4 saat sürer seviye atlamak yani

1 saat önce bu düştü
1760552779724.webp

Kesinlikle mantıklı her türlü parası çıkıyor

Geçemezsin kara ve zaman kaybı ben bazen haftalık drop bile almıyorum bomboş şeyler akıllıysan faceit atarsın asıl cs orada dönüyor mm e smurflamaya giriyorum imorr gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,437
Üyeler
183,120
Son üye
Zeccorxx
Geri