Cs bıçak/eldiven case hardened blue gem ne kadar değer arttırır

Wilot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Merhaba, biraz araştırdım fakat bulamadım case hardened skinler için blue gem ortalama ne kadar değer arttırıyor Tier 1-Tier 2-Tier 3 Olarak

Daha çok koleksiyonerler / oyuncular alıyor eldiven bıçağa nispeten baya az olsada bıçaklarda blue gem direk fiyatı uçuruyor geçen yıl karambit blue gem tam 1.2 milyon dolar teklif verdi ohnepixel örneğin duruma göre baya katıyor

Daha çok koleksiyonerler / oyuncular alıyor eldiven bıçağa nispeten baya az olsada bıçaklarda blue gem direk fiyatı uçuruyor geçen yıl karambit blue gem tam 1.2 milyon dolar teklif verdi ohnepixel örneğin duruma göre baya katıyor
Pazardan bs hydra glove aldim bir rehberde tier 3 blue gem olarak degerlendirilmis 803 patern en ucuzu buydu hatta fakat steam pazarinda blue gem gibi durumlari bilmeden satan kisilerde olabilir ve zaten covert trade up ile cikarilmis eldiven

Pazardan bs hydra glove aldim bir rehberde tier 3 blue gem olarak degerlendirilmis 803 patern en ucuzu buydu hatta fakat steam pazarinda blue gem gibi durumlari bilmeden satan kisilerde olabilir ve zaten covert trade up ile cikarilmis eldiven
floatta ilan kurup açıklama yerine blue gemi yazarsın ( Genelde ciddi alıcılar zaten numara ile oyun içinden bakıyorlar yine yazarsın ne zmaan satılsa artık :) biraz yüksek kur zaten tekli verir ciddi alıcılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,774
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri