Neler Yeni

Cs de cephanelik bileti hakkında bilgi verir misiniz?

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Enes Badıllı
Cs de cephanelik bileti hakkında bilgi verir misiniz? şunu sormak istiyorum kaç tane bilet alabiliyoruz aldığımız biletler sonsuza kadar mı sürüyor nasıl birikiyor 10 tane biletin varsa farz edelim hepsine mi birikiyor yoksa 1 bilete birikiyor onun hakkın doluyor olarak mı bu sorular ve olası diğer sorular için yardımcı olur musunuz teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Batuhan
Aynı anda max 5 tane alabiliyorsun hocam. Pass başı 40 yıldız geliyor total. Maç sonu 5'i birden ilerleyip yıldız veriyor. Tamamladıktan sonra yine max 5 olacak şekilde istediğin kadar alırsın.

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Enes Badıllı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı anda max 5 tane alabiliyorsun hocam. Pass başı 40 yıldız geliyor total. Maç sonu 5'i birden ilerleyip yıldız veriyor. Tamamladıktan sonra yine max 5 olacak şekilde istediğin kadar alırsın.
5 tane alabiliyorum 1 bilet 1 bilet değil 5 ini aynı anda alsam x5 kasıyorum 200krediyi aynı anda sağlıyorum doğru mu 200kredim dolunca tekrar bilet almam lazım sanırım bu da doğru mu ve değer mi almak için (günde ortalama 2 saat filan oynuyorum(bazen daha çok olabilir 4 saat vs) ranked oynamıyorum) ve kaç zamanda kasarım kredileri

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Enes Badıllı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir hesaba maks 5 bilet alabilirsin o da 200 jeton yapiyor
5 tane alabiliyorum 1 bilet 1 bilet değil 5 ini aynı anda alsam x5 kasıyorum 200krediyi aynı anda sağlıyorum doğru mu 200kredim dolunca tekrar bilet almam lazım sanırım bu da doğru mu ve değer mi almak için (günde ortalama 2 saat filan oynuyorum(bazen daha çok olabilir 4 saat vs) ranked oynamıyorum) ve kaç zamanda kasarım kredileri

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
Ben'de bir şey soracam

Şimdi biz bu bilet ile kastığımız jetonlar ile aldığımız kasaları kapsüller gibi direk açabiliyormuyuz yoksa Anahtar bunlar'da da mı şart

Yani ekstra anahtar almak gerekiyor mu battle pass'den kazandığımız Kasalar için yoksa direk açabiliyormuyuz

hawkddf

80+
Ben'de bir şey soracam

Şimdi biz bu bilet ile kastığımız jetonlar ile aldığımız kasaları kapsüller gibi direk açabiliyormuyuz yoksa Anahtar bunlar'da da mı şart

Yani ekstra anahtar almak gerekiyor mu battle pass'den kazandığımız Kasalar için yoksa direk açabiliyormuyuz
2 yıldız olan kasalardan alırsan anahtar gerekiyor fakat 4 yıldız olan skin paketlerinde gerekmiyor diye biliyorum.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
2 yıldız olan kasalardan alırsan anahtar gerekiyor fakat 4 yıldız olan skin paketlerinde gerekmiyor diye biliyorum.
Ya Valve'de iyi geçiriyor ha önceden neyse 0,25 cent falan kasa açıyoduk şimdi kasa başi 2,50$ olmuş 1 battle pass'den en fazla 20 kasa Alabiliyorsak 20 x 2.50$ = 50$ = 1.900TL

Yani kısaca Valve çok iyi geçiriyor

hawkddf

80+
Ya Valve'de iyi geçiriyor ha önceden neyse 0,25 cent falan kasa açıyoduk şimdi kasa başi 2,50$ olmuş 1 battle pass'den en fazla 20 kasa Alabiliyorsak 20 x 2.50$ = 50$ = 1.900TL

Aynen öyle yeni gelen fever kasasından 15 tane falan açtım hiç bir şey çıkmadı.

kasa açmak ne zaman karlı oldu ki?

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Akif Erdem

Sadece mart ayı içinde Valve 82m dolar gelir elde etmiş düşünün işte 1000 kişiden 3 5 tanesine veriyor iyi skin gerisi bomboş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek kazanan valve

1 kasa anahtarıyla 4-4.5 dolara geliyor inanılmaz karsız şuanda ya eskisi gibi değil

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Enes Badıllı
Sadece mart ayı içinde Valve 82m dolar gelir elde etmiş düşünün işte 1000 kişiden 3 5 tanesine veriyor iyi skin gerisi bomboş

Tek kazanan valve

1 kasa anahtarıyla 4-4.5 dolara geliyor inanılmaz karsız şuanda ya eskisi gibi değil

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan

Tek kazanan valve
Ya 3-5 iyi akın veriyorda onun parasınıda yine kullanıcı ödüyor Yani valve Sadece PNG/JPG Dosyası satıyor ve hayvan gibi para kasıyor şaka gibi

Gabe Newell Çok zeki adam harbiden Adam CS'yi Neden geliştirip Sorunlarla ugraşsın ki

Adam AFK Farm Kurmuş Yatın'da yatıyor Her dakika En Az 1.000-10.000 Dolar arası bir şey kazanıyor Sadece CS'den bu rakam bazılarınıza Uçuk gelebilir ama şöyle düsünün aktif olarak
800K ile 1 Milyon arası kişi oynuyor sadece her dakika 100 Kişi kasa açsa 100 X 2.5$ = 2.500$ O'da minimum

Top Bottom