geçmiş olsunAlıntıyı görüntüle1000 dolara şuan da steam pazarda alıcısı var
ben olsam şort atletle dileniyordum şuan galibasen misin?
standoff 2 vardı mobil oyun önceden oynardım orda adamlar iddia kaybedince bıçakları en ucuza koyardı pazara biz de en ucuza 0.03e sipariş ayarlıyorduk öyle iki tane bıç düşürmüştümsen misin?
telefonu elime almasam en en en en en kötü 2 ye katlamıştımben olsam şort atletle dileniyordum şuan galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
standoff 2 vardı mobil oyun önceden oynardım orda adamlar iddia kaybedince bıçakları en ucuza koyardı pazara biz de en ucuza 0.03e sipariş ayarlıyorduk öyle iki tane bıç düşürmüştüm
yasal olan herhangi bir yolla para kazanmanın uygunluğu benim gözümde yüzde yüzdür sonuçta bu da bir ticaret alıcı var satıcı pazarı var vergisi varHocam bununla ilgilenen birisiniz sanırım size sorum olacak. Cs'yi pek sevmem fps türü olarak. Ancak bu skin fiyat mevzuları beni baya bi şaşırtıyor oyunu aktif olarak oynamak yerine bunları aktif olarak kar amaçlı gözetlemek almak vesaire ne kadar uygun sizce ?
Aslında o anlamda sormadım hocam. Sizce ne kadar mantıklı veya karlı mı bu genel olarakyasal olan herhangi bir yolla para kazanmanın uygunluğu benim gözümde yüzde yüzdür sonuçta bu da bir ticaret alıcı var satıcı pazarı var vergisi var
böyle şeyler çok düşmez genelde sadece ekstrem düşmüşü alıp olağan fiyatına satacaksan girilir yapılır cephanelik bileti haftalık drop gibi şeylerle de para kazanabilirsin ama oynamak şart diğer her türü kumar şans cs ninAslında o anlamda sormadım hocam. Sizce ne kadar mantıklı veya karlı mı bu genel olarak
bu ikisi mesela indirim değilAslında o anlamda sormadım hocam. Sizce ne kadar mantıklı veya karlı mı bu genel olarak
Rahat atis falan saglamiyor, bu parayi verenler oynamak icin almiyor zaten.Böyle şeylerede para verenin aklına şüpheyle bakarım
Tabanca olsa neyse derim rahat atış sağlar felan düşünürüm ama bıçak ne ya?