Sir Cem T-oker
80+ Gold
4 el ölüm maçı attım hala düşmedi. ve oyunu 3 aydır oynamıyorum .dPrime isen düşürebilirsin bana ilk ölüm maçında düştü.
4 el ölüm maçı attım hala düşmedi. ve oyunu 3 aydır oynamıyorum .dPrime isen düşürebilirsin bana ilk ölüm maçında düştü.
Ben de 1 yıldır oynamıyordum kasa düşürmek için indirdim şans işte ilk ölüm maçında düştü.4 el ölüm maçı attım hala düşmedi. ve oyunu 3 aydır oynamıyorum .d
Sat bekletme sakın.Elimde 113 TL'lik bir kasa var. Sizce bu kasayı şimdi mi satayım, yoksa bekleyeyim mi? Ya da ben bu kasanın parasını nakite çevirebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim.
Evet ben de oradan düşürdüm zaten.ben bu kasayı ölüm maçında düşürebilir miyim?
7 tane girdim ama hiç kimseye hiçbir şey düşmedi.Evet ben de oradan düşürdüm zaten.
Şans hocam.7 tane girdim ama hiç kimseye hiçbir şey düşmedi.
insanlara çıkmaya devam ediyor çünkü. Ne kadar çok olursa o kadar düşer fiyatı haliyle.Neden düşüyor ki
yılan ısırığı kasas düştü. oyunun en ucuz kasası sanırım .dŞans hocam.
karşı takımdan birine o dediğiniz pahalı kasa düştü.yılan ısırığı kasas düştü. oyunun en ucuz kasası sanırım .d
Çıkardım, hatta oyun bile aldım parasıylahemen elinden çıkarmaya bak
Kasalar ilk çıktığında değerlidir. Bence vakit kaybetmeden satınız.Elimde 113 TL'lik bir kasa var. Sizce bu kasayı şimdi mi satayım, yoksa bekleyeyim mi? Ya da ben bu kasanın parasını nakite çevirebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim.