JSezar
80+ Silver
benim rank yok bana geldi.rastgele dağıtıldı,şöyle olması lazı falan gerek yok.Hocam prime + rekabetçide aktif bir rankının olması gerekiyor
benim rank yok bana geldi.rastgele dağıtıldı,şöyle olması lazı falan gerek yok.Hocam prime + rekabetçide aktif bir rankının olması gerekiyor
prime var mı hocambenim rank yok bana geldi.rastgele dağıtıldı,şöyle olması lazı falan gerek yok.
maç kazanınca rank verdi miprime'ım vardı ama oyunda rankım yoktu. girdiğimde beta şeyi gelmedi, gittim 1 maç kazandım ama kod hala gelmiyor
silver 2 benim hesap bana geldi fakat Dll. hatası veriyor oynayamıyorum.Sadece prime hesaplara verildi
evet çift keleş yaptı.maç kazanınca rank verdi mi
directX sorunu falan oluyomuş sanırım forumda sorun yardımcı olurlarsilver 2 benim hesap bana geldi fakat Dll. hatası veriyor oynayamıyorum.
Direk pat diye gelmez herhalde bekleyin biraz biraz dediğim bir kaç gün sonra gelmezse valve'ın sorunuevet çift keleş yaptı.
çok saçma la bari oyunu tamamlayıp çıkarsaymışlar DX 12 benim bide.directX sorunu falan oluyomuş sanırım forumda sorun yardımcı olurlar
aynen dx 11 ile çalışıyormuş sanırım yalan olmasın bilen biri söylerçok saçma la bari oyunu tamamlayıp çıkarsaymışlar DX 12 benim bide.
evet var.prime var mı hocam
Tamam bende bakcam şimdi bende hiçbişey yok ama belki yanlışıkla gelir falanevet var.
insan seçenek sunar be Dx11 mi yoksa 12 ile başlatılsın diye.aynen dx 11 ile çalışıyormuş sanırım yalan olmasın bilen biri söyler