ak simsiyah olmuşaga şunların tiplerine baksana 1. olan 300 lıralık
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Eskiden envanter dizerken vardı bu paralara...önerim sana simsiyah al üstüne3 tane kırmızı sticker at.Kayıș gibi olur.aga şunların tiplerine baksana 1. olan 300 lıralık
Alıntıyı görüntüle
Hayalet bozguncu aldım üstüne 2 tane global stickerı attım kayış gibi olduEskiden envanter dizerken vardı bu paralara...önerim sana simsiyah al üstüne3 tane kırmızı sticker at.Kayıș gibi olur.
Hayırlı olsun hocam.Hayalet bozguncu aldım üstüne 2 tane global stickerı attım kayış gibi oldu
Bynogameden alabilirsiniz aslında millet orda fiyatları değişmiyor pekaga şunların tiplerine baksana 1. olan 300 lıralık
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam aldım ben çoktan zatenBynogameden alabilirsiniz aslında millet orda fiyatları değişmiyor pek
Acheron büyüktür atherisAtheris >
doğru hocam kafa kalmadı bende ben bi 20 lik daha attım gene battımYok hocam aldım ben çoktan zaten
hem bakiyem steam cüzdandaydı sizde biliyorsunuz 500 liralık ump çıkarmıştım onun parasıyla dizdim hesabı zaten
bnde dün 50'lik attım battım bi daha da atmamdoğru hocam kafa kalmadı bende ben bi 20 lik daha attım gene battım
her gün ücretsiz ödülü alıcam 10 cent falan çıkıyo genelde onla 10 centlik skin changer yapcam 2 liralık skin çekicem her gündoğru hocam kafa kalmadı bende ben bi 20 lik daha attım gene battım
Beni pek sarmadı. Zula skini gibiAcheron büyüktür atheris