DGSPIJGDASNJKLGADJKGDAKJMGDASKM;GDK;LGDAGA363 oldu 113 eklemem lazım
Alıntıyı görüntüle
boşver sen bunu alamayacaksın gibi duruyor363 oldu 113 eklemem lazım
Alıntıyı görüntüle
ben alacağımı aldım ki zaten ve mutluyum @Cavuskerem sayesinde 2 tane de sticker yapıstırdım baya güzel olduboşver sen bunu alamayacaksın gibi duruyor
hayırlı olsun ben envanteri bozmuştum oyun almak için , baştan hepsini geri alıcam yine heveslendimben alacağımı aldım ki zaten ve mutluyum @Cavuskerem sayesinde 2 tane de sticker yapıstırdım baya güzel oldu
sendekinin 4 stickerlisi vardı baya güzel o ak + sticker uyumuben alacağımı aldım ki zaten ve mutluyum @Cavuskerem sayesinde 2 tane de sticker yapıstırdım baya güzel oldu
bende 2 tane var şuan gayet güzel görünüyorhayırlı olsun ben envanteri bozmuştum oyun almak için , baştan hepsini geri alıcam yine heveslendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sendekinin 4 stickerlisi vardı baya güzel o ak + sticker uyumu
Dün 9 liraya aldığım skin 12 lira olmuş
Sadece kk'dan kastığım 40 lira var skine bassamı acaba zarar etmiyceğimiz kesin satarız sonradan en kötübende 2 tane var şuan gayet güzel görünüyor
eğer yarın öbür gün bi kasa çıkartırsam satar 2 tane daha alırım harbiden çok güzel duruyor
Alıntıyı görüntüle
2 tane kasa alın 2 haftaya satın minimum 10 lira kazanırsınız benceSadece kk'dan kastığım 40 lira var skine bassamı acaba zarar etmiyceğimiz kesin satarız sonradan en kötü
ben şurdaki kasaları 80 küsüre almıştım şuan 150'yi geçiyorSadece kk'dan kastığım 40 lira var skine bassamı acaba zarar etmiyceğimiz kesin satarız sonradan en kötü
Oyunda 20 saatim var sadece hiç bişey bilmiyorum hocam random kasa almak mantıklımıdır skini en azından kullanabilirim mantığı ilede alıyorum sistemi sattım şuan oynatamiom 2-3 aya başlicam2 tane kasa alın 2 haftaya satın minimum 10 lira kazanırsınız bence
ben şurdaki kasaları 80 küsüre almıştım şuan 150'yi geçiyor
Alıntıyı görüntüle
2-3 ay sonra başlıcaksan cs oynamaya kasa al şimdilik o zamana kadar kasa fiyatları daha da artar daha iyi skin alırsınOyunda 20 saatim var sadece hiç bişey bilmiyorum hocam random kasa almak mantıklımıdır skini en azından kullanabilirim mantığı ilede alıyorum sistemi sattım şuan oynatamiom 2-3 aya başlicam