CS:GO 3.Parti Uygulama Var Diyor

Reaksiyon skoru
87
CS:GO'da yoldaş, ölüm maçı gibi modlarda girmek istediğimde "Your game has loaded third party files which do not match the official CS:GO install. Please restart your game to play on official servers" diyor.
oyunu yeniden başlattım, bilgisayarı yeniden başlattım hala diyor. Bilgisayarda hile olarak ve ya başka bir şey olarak algılanan bir uygulama var desem arkada çalışan tek şey steam ve radeon gibi yazılımsal uygulamalar. ayrıca bilgisayara yeni format attım. Yardım edermisiniz lütfen. CS:GO dan haksız yere ban yedim bir kere. bu hesabın da gitmesini istemiyorum

görev yöneticisinden tüm işlemleri kontrol edin gözünüze farklı gelen bir dosya varsa (daha önce görmediğiniz) google dan aratıp ne olduğunu bulup ona göre sonlandırıp tekrar deneyin eğer format sonrası oyunu bir depolama biriminden aynı dosyaları tekrar kullandıysanız oyunu tamamen silip steam den tekrar indirin

görev yöneticisinden tüm işlemleri kontrol edin gözünüze farklı gelen bir dosya varsa (daha önce görmediğiniz) google dan aratıp ne olduğunu bulup ona göre sonlandırıp tekrar deneyin eğer format sonrası oyunu bir depolama biriminden aynı dosyaları tekrar kullandıysanız oyunu tamamen silip steam den tekrar indirin
görev yöneticisini deneyeceğim. Oyunu steamdan indirdim ondan dolayı bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anormal Bir Uygulama yok. Belki Virüs Vardır Diye Virüs Taraması Yapmak İstiyorum Önerdiğiniz Bir Antivirüs Programı var mı? (Kolayca silinsin lütfen)

Son düzenleme:
malwarebytes var fakat kalıcı bir antivirüs programı istiyorsanız kesinlikle kaspersky i öneririm

Geri