2 haftada nasıl 4 kasa aldın ? 1 haftada 1 kasa ve 1 skin ya da grafiti düşüyor.güzel sıkmışlar. yok kankam öyle bişe bizzat kendim aldım madalyadan sonra 4 kasa attı 2 hafta içinde
kanka ona bizde şaşırdık normalde dediğin gibi bir istatistik var ama çok tuhaf depremden beri girmemiştim oyuna sonra başladık 1-2 ay oynadık madalyayı aldım sonraki hafta 2 kasa verdi 2. haftanın sonunda da 2 kasa verdi hatta 2 tane de skin verdi 30 kuruşluk arkadaşlar da bu ne şans diye dalga geçiyorlardı.2 haftada nasıl 4 kasa aldın ? 1 haftada 1 kasa ve 1 skin ya da grafiti düşüyor.
çok garipkanka ona bizde şaşırdık normalde dediğin gibi bir istatistik var ama çok tuhaf depremden beri girmemiştim oyuna sonra başladık 1-2 ay oynadık madalyayı aldım sonraki hafta 2 kasa verdi 2. haftanın sonunda da 2 kasa verdi hatta 2 tane de skin verdi 30 kuruşluk arkadaşlar da bu ne şans diye dalga geçiyorlardı.
ben alıyorum valla öyle bişey yokArkadaşlar merhaba, bir yerde level 40 olduktan ve hizmet madalyasını aldıktan sonra artık haftalık kasa alınamadığını okudum bu doğrumu?