HopeAfk
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
max 650 tl demiş
GP= 600TL
Zaten siyah kırmızı, gri var ama
GP= 600TL
Aa özür dilerim varmış. Gri yi alırım o zaman. Maaş yarın 13.30 da yatar. Onu alıyorum gardaşım çok sağ ol. O anakart ile ilgili de ben mAtx sadece alıyorum genelde. Varmıdır mAtx in Rgb li hoş güzel bir tanesi en fazla900 tl likGP= 600TL
Farklı bir konu açsan herkesin yardımı olur aç orada konuşalım.Aa özür dilerim varmış. Gri yi alırım o zaman. Maaş yarın 13.30 da yatar. Onu alıyorum gardaşım çok sağ ol. O anakart ile ilgili de ben mAtx sadece alıyorum genelde. Varmıdır mAtx in Rgb li hoş güzel bir tanesi en fazla900 TL lik
Attığın öneri bütçesinin en kötülerinden o malzeme kalitesine 600TL vermek şaka gibi.max 650 TL demiş
Aa özür dilerim varmış. Gri yi alırım o zaman. Maaş yarın 13.30 da yatar. Onu alıyorum gardaşım çok sağ ol. O anakart ile ilgili de ben mAtx sadece alıyorum genelde. Varmıdır mAtx in Rgb li hoş güzel bir tanesi en fazla900 TL lik
Ben zaten bunu alacaktım ve istiyorum ama arkadaş biraz pahalı dedi
Void Elite'i ben de öneririm bütçeniz varsa baya güzel kulaklık. 7.1 şart değilse Void Elite'in altındaki bütçede Corsair HS50 Pro var kullanıyorum öneririm zaten 500-600 Lira bütçenin altındaki sanal 7.1 kulaklıkların 7.1'ini pek aratmıyor ve stereo olmasına rağmen çok kaliteli ben gayet güzel ses kasıyorum müzik performansı da şahane. Kizaru önermişler galiba öyle duydum almayın sakınŞu anakart eğer mAtx ise not alayım bi kenara.
O kulaklık da çok iyimiş bir de sana şunu atayım da bi bak ;
KULAKLIK LİNKİ
Hocam Cloud 2 hem eskidi hem Drop Plus bile artık onun muadili oldu Void Elite falan alsın benceTercih edecekken bunu tercih edin hem ucuz hem çok daha kaliteli
![]()
MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeniz yeterse bunu alın kendim de kullanıyorum sorunuz varsa sorun ama artmış 750tl idi.
HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.tr
HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
o fiyata en iyi herhalde cloud duSelamun Aleyküm canlar.
Kulaklık önerisi almak istiyorum. Max bütçe 650 TL dir. Ben CS:GO cuyum. Günde 4.5 - 5 saat
Gamepower Kızaru alacaktım ama şu dip ses mevzusu biraz engel oldu bana kararsız kaldım halbuki kızarunun o tasarımı , rgb si ve incelemeleri (Abdullah Hacıgülün incelemesi) gayet hoşuma gitti.
Aklımda Kızaru ile Xantares in kullandığı Corsair void diye bir kulaklık var.
Valla Kızaruyu önermediler ben kendim araştırdım Abdullah Hacıgülün videosunda. Beğenmedim değil. Abdullah da beğendi. Ama ne bileyim herkes sakın alma dedi. Yarın maaş yatsında şu Hyper X Cloud II yi alayım.Void Elite'i ben de öneririm bütçeniz varsa baya güzel kulaklık. 7.1 şart değilse Void Elite'in altındaki bütçede Corsair HS50 Pro var kullanıyorum öneririm zaten 500-600 Lira bütçenin altındaki sanal 7.1 kulaklıkların 7.1'ini pek aratmıyor ve stereo olmasına rağmen çok kaliteli ben gayet güzel ses kasıyorum müzik performansı da şahane. Kizaru önermişler galiba öyle duydum almayın sakın![]()
Kardeş bir de şu Anakart ile Kuşaklığın ne ilgisi var bi anlatırsan sevinirimFarklı bir konu açsan herkesin yardımı olur aç orada konuşalım.
Attığın öneri bütçesinin en kötülerinden o malzeme kalitesine 600TL vermek şaka gibi.
Cloud 2 eskimedi 5 yıllık kulaklık hala bütçesinin en iyisi voidden de daha iyi ikisini de kullanmış biri olarak zaten hocam sizin biraz void fanboyluğu var gibi her konuda voidVoid Elite'i ben de öneririm bütçeniz varsa baya güzel kulaklık. 7.1 şart değilse Void Elite'in altındaki bütçede Corsair HS50 Pro var kullanıyorum öneririm zaten 500-600 Lira bütçenin altındaki sanal 7.1 kulaklıkların 7.1'ini pek aratmıyor ve stereo olmasına rağmen çok kaliteli ben gayet güzel ses kasıyorum müzik performansı da şahane. Kizaru önermişler galiba öyle duydum almayın sakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Cloud 2 hem eskidi hem Drop Plus bile artık onun muadili oldu Void Elite falan alsın bence![]()
Zaten Cloud II almaya bütçeniz varsa neden uğraşıyorsunuz ki 300 Liralık kulaklıkla? Void Elite veya Cloud II alın geçin hocam.Valla Kızaruyu önermediler ben kendim araştırdım Abdullah Hacıgülün videosunda. Beğenmedim değil. Abdullah da beğendi. Ama ne bileyim herkes sakın alma dedi. Yarın maaş yatsında şu Hyper X Cloud II yi alayım.
Bütçesinin anakartı değil daha iyi seçenekler var konu aç yardımcı olalımValla Kızaruyu önermediler ben kendim araştırdım Abdullah Hacıgülün videosunda. Beğenmedim değil. Abdullah da beğendi. Ama ne bileyim herkes sakın alma dedi. Yarın maaş yatsında şu Hyper X Cloud II yi alayım.
Kardeş bir de şu Anakart ile Kuşaklığın ne ilgisi var bi anlatırsan sevinirim
Koltukta alacağım , Seduna Oyuncu Koltuğu Turuncu 1199 TL . Eee para golay gazanılmıyor be gardaşımZaten Cloud II almaya bütçeniz varsa neden uğraşıyorsunuz ki 300 Liralık kulaklıkla? Void Elite veya Cloud II alın geçin hocam.
Anakartın üzerindeki ses kartı iyi değilse kulaklıktan tam ses performansı alamazsın ama Cloud 2'de ses kartı var diye biliyorum.Valla Kızaruyu önermediler ben kendim araştırdım Abdullah Hacıgülün videosunda. Beğenmedim değil. Abdullah da beğendi. Ama ne bileyim herkes sakın alma dedi. Yarın maaş yatsında şu Hyper X Cloud II yi alayım.
Kardeş bir de şu Anakart ile Kuşaklığın ne ilgisi var bi anlatırsan sevinirim