Neler Yeni

CS:GO 7.1 Kulaklık Önerisi !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
GP= 600TL
o.O2

Zaten siyah kırmızı, gri var ama
Aa özür dilerim varmış. Gri yi alırım o zaman. Maaş yarın 13.30 da yatar. Onu alıyorum gardaşım çok sağ ol. O anakart ile ilgili de ben mAtx sadece alıyorum genelde. Varmıdır mAtx in Rgb li hoş güzel bir tanesi en fazla900 tl lik

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aa özür dilerim varmış. Gri yi alırım o zaman. Maaş yarın 13.30 da yatar. Onu alıyorum gardaşım çok sağ ol. O anakart ile ilgili de ben mAtx sadece alıyorum genelde. Varmıdır mAtx in Rgb li hoş güzel bir tanesi en fazla900 TL lik
Farklı bir konu açsan herkesin yardımı olur aç orada konuşalım.
max 650 TL demiş
Attığın öneri bütçesinin en kötülerinden o malzeme kalitesine 600TL vermek şaka gibi.

HopeAfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut :D

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şu anakart eğer mAtx ise not alayım bi kenara.
O kulaklık da çok iyimiş bir de sana şunu atayım da bi bak ;
KULAKLIK LİNKİ
Void Elite'i ben de öneririm bütçeniz varsa baya güzel kulaklık. 7.1 şart değilse Void Elite'in altındaki bütçede Corsair HS50 Pro var kullanıyorum öneririm zaten 500-600 Lira bütçenin altındaki sanal 7.1 kulaklıkların 7.1'ini pek aratmıyor ve stereo olmasına rağmen çok kaliteli ben gayet güzel ses kasıyorum müzik performansı da şahane. Kizaru önermişler galiba öyle duydum almayın sakın 😂o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tercih edecekken bunu tercih edin hem ucuz hem çok daha kaliteli

Bütçeniz yeterse bunu alın kendim de kullanıyorum sorunuz varsa sorun ama artmış 750tl idi.

Hocam Cloud 2 hem eskidi hem Drop Plus bile artık onun muadili oldu Void Elite falan alsın bence :D

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Selamun Aleyküm canlar.
Kulaklık önerisi almak istiyorum. Max bütçe 650 TL dir. Ben CS:GO cuyum. Günde 4.5 - 5 saat
Gamepower Kızaru alacaktım ama şu dip ses mevzusu biraz engel oldu bana kararsız kaldım halbuki kızarunun o tasarımı , rgb si ve incelemeleri (Abdullah Hacıgülün incelemesi) gayet hoşuma gitti.
Aklımda Kızaru ile Xantares in kullandığı Corsair void diye bir kulaklık var.
o fiyata en iyi herhalde cloud du

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
Void Elite'i ben de öneririm bütçeniz varsa baya güzel kulaklık. 7.1 şart değilse Void Elite'in altındaki bütçede Corsair HS50 Pro var kullanıyorum öneririm zaten 500-600 Lira bütçenin altındaki sanal 7.1 kulaklıkların 7.1'ini pek aratmıyor ve stereo olmasına rağmen çok kaliteli ben gayet güzel ses kasıyorum müzik performansı da şahane. Kizaru önermişler galiba öyle duydum almayın sakın 😂o.O2
Valla Kızaruyu önermediler ben kendim araştırdım Abdullah Hacıgülün videosunda. Beğenmedim değil. Abdullah da beğendi. Ama ne bileyim herkes sakın alma dedi. Yarın maaş yatsında şu Hyper X Cloud II yi alayım.

Farklı bir konu açsan herkesin yardımı olur aç orada konuşalım.

Attığın öneri bütçesinin en kötülerinden o malzeme kalitesine 600TL vermek şaka gibi.
Kardeş bir de şu Anakart ile Kuşaklığın ne ilgisi var bi anlatırsan sevinirim

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Hocam Cloud 2 hem eskidi hem Drop Plus bile artık onun muadili oldu Void Elite falan alsın bence :D
Cloud 2 eskimedi 5 yıllık kulaklık hala bütçesinin en iyisi voidden de daha iyi ikisini de kullanmış biri olarak zaten hocam sizin biraz void fanboyluğu var gibi her konuda void :D

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla Kızaruyu önermediler ben kendim araştırdım Abdullah Hacıgülün videosunda. Beğenmedim değil. Abdullah da beğendi. Ama ne bileyim herkes sakın alma dedi. Yarın maaş yatsında şu Hyper X Cloud II yi alayım.
Zaten Cloud II almaya bütçeniz varsa neden uğraşıyorsunuz ki 300 Liralık kulaklıkla? Void Elite veya Cloud II alın geçin hocam.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Bütçesinin anakartı değil daha iyi seçenekler var konu aç yardımcı olalım

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Anakartın üzerindeki ses kartı iyi değilse kulaklıktan tam ses performansı alamazsın ama Cloud 2'de ses kartı var diye biliyorum.

Top Bottom