Neler Yeni

Yardım CS:GO Alt+Tab Hızını Arttırma

lil kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mirza Ahmet
Steam
M1RZ4
Bende ASUS DUAL GTX 1660S ve AMD Ryzen 5 2600x var ama ona rağmen Alt+Tab hızım çok uzun sürüyor. Unlost'un videosundakilerin bir kısmını yaptım. Çünkü onun yaptıkları daha çok kötü bilgisayarlar için ki benim bilgisayarın performansı iyi ama hala yavaş. Yardımcı olusanız sevinirim
Başlatma Seçeneklerim: -tickrate 128 -high -freq 144 +cl_forcepreload 1 -nojoy -nod3d9ex -novid -thread 12

ak1f

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet akif
oyun çözünürlüğü ile ekran çözünürlüğünü aynı yap

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bende Asus DUAL GTX 1660S ve AMD Ryzen 5 2600x var ama ona rağmen Alt+Tab hızım çok uzun sürüyor. Unlost'un videosundakilerin bir kısmını yaptım. Çünkü onun yaptıkları daha çok kötü bilgisayarlar için ki benim bilgisayarın performansı iyi ama hala yavaş. Yardımcı olusanız sevinirim
Başlatma Seçeneklerim: -tickrate 128 -high -freq 144 +cl_forcepreload 1 -nojoy -nod3d9ex -novid -thread 12
Aslında o işlemci ile Alt+Tab süresi olmaması lazım. Çünkü ben i5 9400f ile bile sıfır çekiyorum alt tabda. İşlemcinize bir şekilde fazla yük biniyor olabilir. Arka planda çalışan programları iyice kontrol edin. Alt+Tab süresinin yavaş olmasını bırakın kesinlikle olmaması gerekiyor.

lil kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mirza Ahmet
Steam
M1RZ4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben normelde 1920x1080 kullanıyorum ama oyunda 1280x960 eskiden olmuyordu fakat bir güncellemeden sonra başladı.
@ak1f
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkada hiçbir şey açık olmasa da açık olsa da hız aynı @Yasin Çelik
Aslında o işlemci ile Alt+Tab süresi olmaması lazım. Çünkü ben i5 9400f ile bile sıfır çekiyorum alt tabda. İşlemcinize bir şekilde fazla yük biniyor olabilir. Arka planda çalışan programları iyice kontrol edin. Alt+Tab süresinin yavaş olmasını bırakın kesinlikle olmaması gerekiyor.

Top Bottom