Neler Yeni

Cs:Go Başlatma kodlarım nasıl?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam ben elimden geldiğince açıklamaya çalıştım ama sanırım sizi aydınlatmaya bilgim yetmedi intel harici bir makale ve video bırakıyorum umarım yardımcı olur.
Vala kardeşim benim bildiğim Hertz kadar FPS alırsın bunu bilir bunu söylerim 165hz monitör de 250fps almam birşeyi değiştirmez diye düşünüyorum

Silinsin

80+ Silver
Vala kardeşim benim bildiğim Hertz kadar FPS alırsın bunu bilir bunu söylerim 165hz monitör de 250fps almam birşeyi değiştirmez diye düşünüyorum
Hikayeli oyunlar için evet pekde mühim değil fps oyunları için durum farklı sizin bahsettiğiniz değer gtg mprt olarak geçen renk geçişleri benim bahsettiğim bir mouse clicki attığınız da veya klavye ile tıkladığınız da bu tepkinin ekrana yansıma süresi.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Monitörün kendi içinde ki gecikmesini en aza indiriyor , rek. Fps oyunları için önemli.
FPS: 1sn/ de kaç kare geçileceğini ifade eder
Hertz : ekranın sn de yenilebilme seviyesine denir

Yani 144hz monitör saniye de 144 FPS kare geçirir atıyorum 75hz monitör de bunu 75 kare olarak işler yani 75 FPS almış olursun mantık böyle çalışıyor monitör de doğru değil mi teorik olarak bu doğru

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Doğukan
-freq kodu alt+tab süresini arttırdı bende.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
FPS: 1sn/ de kaç kare geçileceğini ifade eder
Hertz : ekranın sn de yenilebilme seviyesine denir

Yani 144hz monitör saniye de 144 FPS kare geçirir atıyorum 75hz monitör de bunu 75 kare olarak işler yani 75 FPS almış olursun mantık böyle çalışıyor monitör de doğru değil mi teorik olarak bu doğru
Dostum videolu anlatım atılmış, olay senin yapmış olduğun bir framein monitöre yansıma anı, monitörün hz'si ile doğrudan alakası yok.

Top Bottom