Evet. Bütün kodlarını böyle alt alta yazdıktan sonra sol üstteki dosya yazan yere tıklayıp farklı kaydet diyip dediğim gibi isimlendirme yapın.Alıntıyı görüntüle
böylemi yazacağım reis
Evet. Bütün kodlarını böyle alt alta yazdıktan sonra sol üstteki dosya yazan yere tıklayıp farklı kaydet diyip dediğim gibi isimlendirme yapın.Alıntıyı görüntüle
böylemi yazacağım reis
nereye yazacağım-freq (monitörünün hertz'i)
-novid ( giriş ekranı yazısını kaldırır)
-high (işlemciye daha çok yük bindirir, fps artırır)
-tickrate 128 (tickrate oranı, 128 en iyisi)
+cl_forcepreload 1 (haritaları önceden yükler, daha hızlı girersin map'lere)
+rate 786432 (rate ayarı, istersen yapma)
+fps_max 0 (sana yarıyacak kod)
+mat_queue_mode 2 (işlemciyi optimize eder)
-nod3d9ex1 (alt+tab hızlandırır)
En iyi cevap seçersen sevinirim.
Not defterine değil, başlatma seçeneklerine yazacaksın.bunlarımı yazacağım not defterine
alt altamı yan yanamıEvet. Bütün kodlarını böyle alt alta yazdıktan sonra sol üstteki dosya yazan yere tıklayıp farklı kaydet diyip dediğim gibi isimlendirme yapın.
yazdım olmadıNot defterine değil, başlatma seçeneklerine yazacaksın.
rdeM adlı kullanıcının dedikleri steamdeki başlatma seçenekleri bölümüne yazılan kodlar. Benim dediğim yöntem oyunun konsoluna yazdığın kodları her başlatmada oyunun otomatik olarak algılaması için. Biraz YouTube'dan araştırın isterseniz.nereye yazacağım
Oyuna girdin mi?yazdım olmadı
Oyuna girdin mi?
+graph'ın mı açılmasını istiyorsun?
Eğer onu istiyorsan başlatma seçeneklerine "+net_graph 1" yaz. Tabii tırnaklar olmadan.
Kodları tek tek yazdın değil mi?
SS atar mısın?
bi bu bide fps_max 0 olsun istiyorum ikisi yeterOyuna girdin mi?
+graph'ın mı açılmasını istiyorsun?
Eğer onu istiyorsan başlatma seçeneklerine "+net_graph 1" yaz. Tabii tırnaklar olmadan.
Kodları tek tek yazdın değil mi?
SS atar mısın?
Tam olarak neyi istiyorsun?
+fps_max 0 kodunu dener misin?
yani altta +graph ve fps_max 0 kodu ben girdiğimde çalışsın istiyorum. her seferinde yazmak sinir bozuyor.Tam olarak neyi istiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada o net_graph şeyi çalışmadıTam olarak neyi istiyorsun?
Onu bir kere konsola yazınca sürekli çıkıyor zaten.yani altta +graph ve fps_max 0 kodu ben girdiğimde çalışsın istiyorum. her seferinde yazmak sinir bozuyor.
bu arada o net_graph şeyi çalışmadı
hata verdiOnu bir kere konsola yazınca sürekli çıkıyor zaten.
Konsola net_Graph 3 yazabilirsin.
Sürekli açık kalacaktır. Eğer olmazsa onu kendin açacaksın.
Yazdığım kodlarla ilgili bir hata değil.teşekkürler fps_max çalıştı ama +graph gelmiyor
hata verdi Alıntıyı görüntüle
bruh başına + veya - koymayınca çalıştı neyse teşekkürler çözdüm yardm için tşkOnu bir kere konsola yazınca sürekli çıkıyor zaten.
Konsola net_Graph 3 yazabilirsin.
Sürekli açık kalacaktır. Eğer olmazsa onu kendin açacaksın.