CS GO BLACK BARS KALDIRMA

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,217
Oyunu 4.3 e alıyorum fakat black bars oluyor onları nasıl kaldırabilirim (aynı 4.3 görüntüyu tam ekran görmek istiyorum esnek gibi siz anladınız) AMD için.

"Oyun" kısmından istediğiniz oyunu seçin, açılan pencerenin sağ tarafında "ekran" seçeneği bulunmakta. Oradan "ölçekleme modu" üzerinden "tam panel" seçeneğini seçin. Bu şekilde oluyordu sanırsam.
-Radeon Software üzerinden-

"Oyun" kısmından istediğiniz oyunu seçin, açılan pencerenin sağ tarafında "ekran" seçeneği bulunmakta. Oradan "ölçekleme modu" üzerinden "tam panel" seçeneğini seçin. Bu şekilde oluyordu sanırsam.
-Radeon Software üzerinden-
Çok teşekkürler bununla alakalı başka bir konunun altına yazmıştım biraz konu dışı oldu kimse cevaplamayinca bende konu açmıştım tam 2 dakika önce ordan bir arkadaş da cevapladi ikinize de teşekkürler.

Çok teşekkürler bununla alakalı başka bir konunun altına yazmıştım biraz konu dışı oldu kimse cevaplamayinca bende konu açmıştım tam 2 dakika önce ordan bir arkadaş da cevapladi ikinize de teşekkürler.
Rica ederim, o konuyu görmemiştim bunu gördüm.

Rica ederim, o konuyu görmemiştim bunu gördüm.
Tekrardan teşekkürler.
Post automatically merged:

Tekrardan teşekkürler.
Biraz saçma gelebilir ama adını bile bilmediğim biri bile bana yardımcı olunca mutlu oluyorum:) kaç yıllık arkadaşlarıma sordum görüldü attılar burda adını bile bilmediğim bir kişi bana yardım ediyor iyi akşamlar hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,955
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri