- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
Değmez
Ya bu işler yaşla olmuyor ki.Ben kaç kere test ettim.Furmak olsun bilmem ne testi olsun.Madem ustasınız tecrübelisiniz değil mi? Çok ciddi söylüyorum.Bana şunun açıklamasını mantıklı bir şekilde yapın bende tamam diyeyim sizin dediğiniz olsun.Bak güzel kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim yaşım 32. Ben bu mesleği 15 sene yapıp aileme ekmek götürdüm. O yüzden sen soruna istediğin kadar duygusal yaklaş problem kendiliğinden yok olmayacak. Eğer söylediklerimi yapacaksan dürüstçe kartta sorun olmadığını ben sana buldururum. Ama bu tutum yanlış. Ayrıca sürekli aynı sahnede problem yaşaman kartta o kadar sorun yok diye bağırıyor ki anlayamazsın.
Kardeşim oyun motorlarının nasıl çalıştığını biliyor musun? Hangi aşamalardan geçtiğini? Bir görüntü karesinin ekranda belirlemesi nasıl gerçekleşiyor biliyor musun? Hayır hiçbirini bilmiyorsun. CPU+GPU+RAM bu üçünün bir oyun karesini ekrana getirirken nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Ama sana diyorum ki çözüm üreteceğim beni dinleyecek misin? Hayır diyorsun. Ben de diyorum ki o zaman sana müstahak. Yanlış yönlendirilmeye devam et. Ayrıca olayın yaşla değil yaşın kadar geride bıraktığım profesyonel mesleğimle alakası var.Ya bu işler yaşla olmuyor ki.Ben kaç kere test ettim.Furmak olsun bilmem ne testi olsun.Madem ustasınız tecrübelisiniz değil mi? Çok ciddi söylüyorum.Bana şunun açıklamasını mantıklı bir şekilde yapın bende tamam diyeyim sizin dediğiniz olsun.
Neden RX 6700XT ile hatta DAHİLİ İGPU ile test ettiğimde takılma yaşamıyorum? Neden?
Hocam bu sorun ekran kartı ile değiştiğinde çözülecektir inanıyorum.Çünkü açıklama yapamıyorsun.Sana diyorum ki niye RX 6700XT ile sorun yaşamıyorum diyorum,bana farklı farklı cevaplar veriyorsun.Yani bana müstahaktır falan filan diyerek eline bir şey geçmez haberin olsun.Yani senin bilginede ihtiyacım yok,işede yaramaz emin ol.Senin test etmediğin denemediğin şeyleri yaptım,ama sorun hala çözülemedi.Onun için tek çözüm bu ekran kartından kurtulmak.Kardeşim oyun motorlarının nasıl çalıştığını biliyor musun? Hangi aşamalardan geçtiğini? Bir görüntü karesinin ekranda belirlemesi nasıl gerçekleşiyor biliyor musun? Hayır hiçbirini bilmiyorsun. CPU+GPU+RAM bu üçünün bir oyun karesini ekrana getirirken nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Ama sana diyorum ki çözüm üreteceğim beni dinleyecek misin? Hayır diyorsun. Ben de diyorum ki o zaman sana müstahak. Yanlış yönlendirilmeye devam et. Ayrıca olayın yaşla değil yaşın kadar geride bıraktığım profesyonel mesleğimle alakası var.
La defalarca yazdım anlamıyorsun ki. Sorun oyun motorları ve optimize edilirken bazı kartlarda diğerinden daha sorunsuz çalışmasıyla alakalı. Bir oyunun bir kartta düzgün çalışması, diğer kartı bozuk yapmıyor. Çünkü sorun oyun motoru ve gpu ilişkisinde kartta değil. Aynı şeyi 50x defa yazmamı ister misin tekrar tekrar okur musun? Daha önce de yazdım anlamıyorsun. Yarın bir gün başka bir oyun oynadığında AMD kartta problem varsa ne yapacaksın Nvidia kart mı arayacaksın? E tüm global Nvidia kartların çok daha sorunsuz olduğu konusunda hem fikir. Sana AMD kartların düzgün performans vermediği en az 15 oyun sayarım, o zaman ne diyeceksin?Hocam bu sorun ekran kartı ile değiştiğinde çözülecektir inanıyorum.Çünkü açıklama yapamıyorsun.Sana diyorum ki niye RX 6700XT ile sorun yaşamıyorum diyorum,bana farklı farklı cevaplar veriyorsun.Yani bana müstahaktır falan filan diyerek eline bir şey geçmez haberin olsun.Yani senin bilginede ihtiyacım yok,işede yaramaz emin ol.Senin test etmediğin denemediğin şeyleri yaptım,ama sorun hala çözülemedi.Onun için tek çözüm bu ekran kartından kurtulmak.
Tavır bu değil.Düzgün yaklaşsan düzgün cevap alırsın.Yok müstahakak sana yok bu arkadaş sadece spiderman 2 olarak bakıyor önemli bir konu değl diyorsun.Ee öyle şeyler yazarsan tavrım bu olur otomatikmen haksızssam haksız deyin.Her neyse konumuza gelelim.Ben direkt AMD geçeceğim demiyorum NVİDİA'ya bir şans daha vereceğim diyorum.Bir tane 3 fanlı 2.el RTX 4070 bulup test edeceğim ve o yerde takılma olur ise tekrar direktmen NVİDİA benim sisteme gelmiyor deyip AMD'ye yöneleceğim.Kulaktan duyma şeyler değil bunlar bizzat yaşadım ve hala yaşıyorum deneyimleri size aktarıyorum.Şimdi başka oyunla deneyip dürüstlüğün ne alakası var onuda çözebilmiş değilim amaLa defalarca yazdım anlamıyorsun ki. Sorun oyun motorları ve optimize edilirken bazı kartlarda diğerinden daha sorunsuz çalışmasıyla alakalı. Bir oyunun bir kartta düzgün çalışması, diğer kartı bozuk yapmıyor. Çünkü sorun oyun motoru ve gpu ilişkisinde kartta değil. Aynı şeyi 50x defa yazmamı ister misin tekrar tekrar okur musun? Daha önce de yazdım anlamıyorsun. Yarın bir gün başka bir oyun oynadığında AMD kartta problem varsa ne yapacaksın Nvidia kart mı arayacaksın? E tüm global Nvidia kartların çok daha sorunsuz olduğu konusunda hem fikir. Sana AMD kartların düzgün performans vermediği en az 15 oyun sayarım, o zaman ne diyeceksin?
Ayrıca senin diğer oyunlarda sorun yaşadığına dair sorunlarını video ile paylaşır mısın lütfen? Ne kadar dürüstsün görelim. Yoksa bütün forumu hala bu konuyla meşgul mu edeceksin?
@freygasm @3uncubayezit adamın tavır bu işte. Anlamıyor.
Aynen öyledir kanka kesin sorun vardır diğer oyunlarda. Aynen kanka kesin vaktin yoktur çok meşgul adamsındır video falan nasıl çekeceksin.Tavır bu değil.Düzgün yaklaşsan düzgün cevap alırsın.Yok müstahakak sana yok bu arkadaş sadece spiderman 2 olarak bakıyor önemli bir konu değl diyorsun.Ee öyle şeyler yazarsan tavrım bu olur otomatikmen haksızssam haksız deyin.Her neyse konumuza gelelim.Ben direkt AMD geçeceğim demiyorum NVİDİA'ya bir şans daha vereceğim diyorum.Bir tane 3 fanlı 2.el RTX 4070 bulup test edeceğim ve o yerde takılma olur ise tekrar direktmen NVİDİA benim sisteme gelmiyor deyip AMD'ye yöneleceğim.Kulaktan duyma şeyler değil bunlar bizzat yaşadım ve hala yaşıyorum deneyimleri size aktarıyorum.Şimdi başka oyunla deneyip dürüstlüğün ne alakası var onuda çözebilmiş değilim amaRDR2 diyelim 40-50 dk oynayıp size mi atacağım zaman kaybı.Önceden çektiklerim vardı keşke kayıt etseydim ama kayıtlı değil sildim videoları.Zaten elemanlar gelecek satın almaya şimdi.Yeni bir ekran kartı aldığımda olumlu ya da olumsuz bu konuya ya da yeni konu açıp herkesi bilgilendreceğim merak etme.
Tavıra bak.Ya ben yalan mı söyleyeceğim? Ben kaç kere konu açıyorum aynı mevzu üzerinden.mantığın olsa yalan söylediğimi düşünmezssin.Niye bir sürü bu konu hakkında konu açmışım.Ve elemanlar şimdi geliyor ekran kartını almaya okumuyor musun?Aynen öyledir kanka kesin sorun vardır diğer oyunlarda. Aynen kanka kesin vaktin yoktur çok meşgul adamsındır video falan nasıl çekeceksin.
X3D işlemciler L3 bellek sayesinde oyundaki opmizasyon hatasını en aza indiriyor. 7800x3d bence 4070 kartın hakkıdır. 7700 işlemcide en kartı tam kullanım görünsede FPS düşük oluyor. 0.01 framate daha düşük oluyor. yada düşüşler hızlı oluyorEe hocam şimdi onunla ne alakası var? RYZEN 7 7700'den bahsediyoruz.Darboğaz olacak hali yok ya.Birde 2k sistem yani.En fazla ryzen 5 5500 ile öyle denedim hani belki işlemci sıkıntılımı değil mi diye.RX 6700Xt taktım sistemime deneme amaçlı takılmalarım çözüldü gibi yani.Acaba benim sisteme NVİDİA sorun mu çıkarıyor anlamadım ki