Cs:Go Black Bars vs Stretched

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Merhabalar. Cs:Go'da sizce Black Bars'mı daha iyi olur yoksa stretched mı? Ben black bars oynuyorum stretched'a geçsem mi diye düşündüm?

FPS problemin yoksa her zaman stretched daha iyi benim için.

Strechted
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Black bars'tan sonra stretched'a alışamam sonra black bars'ta da oynayamam diye korkuyorum.
4:3 Ten strechtede geçince biraz zorlanıyorsun ben 16:10 dan geçtim aşırı iyi oldu.

4.3 geniş ekran yapmaya çalışıyorum ben csgoyu.
4.3 yapınca black bar oluyor

Black bars'tan sonra stretched'a alışamam sonra black bars'ta da oynayamam diye korkuyorum.
Reis alışma süren en fazla 2 saat. İlk geçişin de adam vuramazsın belki ama 2-3 saat sonra diyeceksin ki keşke baştan beri böyle oynasaydım.

Ben Black Squad da 4:3 de black bar oynamak istiyorum ama tam ekran oluyor yine, kafayı yicem.

4:3 ölçek olunca görüşte bir kaybımız oluyormu ?

Ve black bar yapmam için Radeon Ayarlarından bir şey kapatmam mı lazım ?

Ben Black Squad da 4:3 de black bar oynamak istiyorum ama tam ekran oluyor yine, kafayı yicem.

4:3 ölçek olunca görüşte bir kaybımız oluyormu ?

Ve black bar yapmam için Radeon Ayarlarından bir şey kapatmam mı lazım ?
Black Bar ile daha iyi odaklanıyorum ben.

Reis alışma süren en fazla 2 saat. İlk geçişin de adam vuramazsın belki ama 2-3 saat sonra diyeceksin ki keşke baştan beri böyle oynasaydım.
Valla önceden 1080p 16:9 oynuyordum. 4:3 Black bars'a geçtim. 2 gün alışma süresi falan oldu. Keşke daha önce de böyle oynasaymışım diyorum.

Sana eski bir globalden tavsiye dostum öyle black bar boş işler normal ayarlar zaten iyidir ben hayatımda bir kere blackbar yapmadım ypaanı gördüm dedim ki bu nasıl saçma iş kafası büyük görüncek diye oyunun ayarlarını niye boziym optimizasyonunu niye sekteye uğratiym ayrıyetten zaten iyi bir oyuncuysan asla gerek yok blackbara

Sana eski bir globalden tavsiye dostum öyle black bar boş işler normal ayarlar zaten iyidir ben hayatımda bir kere blackbar yapmadım ypaanı gördüm dedim ki bu nasıl saçma iş kafası büyük görüncek diye oyunun ayarlarını niye boziym optimizasyonunu niye sekteye uğratiym ayrıyetten zaten iyi bir oyuncuysan asla gerek yok blackbara
Black bar'da daha iyi oynuyorum dostum. Ayrıca fps yükseltiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,756
Üyeler
174,779
Son üye
krabe
Geri