Cs:Go Black Bars vs Stretched

Black bar'da daha iyi oynuyorum dostum. Ayrıca fps yükseltiyor.
altımda 250 fps veren pc var normalde gidip fpsim 70 80 değil ki aga zaten

144 yetiyor ayrıca fps işi başk oyun işi başka dostum benim

Sana eski bir globalden tavsiye dostum öyle black bar boş işler normal ayarlar zaten iyidir ben hayatımda bir kere blackbar yapmadım ypaanı gördüm dedim ki bu nasıl saçma iş kafası büyük görüncek diye oyunun ayarlarını niye boziym optimizasyonunu niye sekteye uğratiym ayrıyetten zaten iyi bir oyuncuysan asla gerek yok blackbara
Black barsda 25 30 kill alıyorsam 1080p de 15 anca alıyorum.

Oynadığın silaha göre değişir awp ise black bar öneririm

Yanlış anlama ama kişiden kişiye değişiyorsa neye göre önermiyorsun?
bir kere oynanış kalitesini düşürüyor
monitör almışsın full hd 144 hz bunun yarısını blackbar yaparsan monitörü niye aldın görüş alanını daralttı bir kere

dedin ki ben black bar koydum geri de görüntüyü gerdirdim
ozaman da optimasyon sorunu başlıyor örneğin adamın geçtiği yerde gölge kalıyor kan izleri sorun yaratıyor

daha da merak edersen açıklayayım hayatımın 5 senesi cs de geçti

monitör almışsın full hd 144 hz bunun yarısını blackbar yaparsan monitörü niye aldın görüş alanını daralttı bir kere

ozaman da optimasyon sorunu başlıyor örneğin adamın geçtiği yerde gölge kalıyor kan izleri sorun yaratıyor

E_sporcular niye black bars oynuyor o zaman? Görüş alanı kısıtlanıyor ama daha kolay vurabiliyorsun. Ayrıca AWPerlar için biçilmiş kaftandır black bars.

Dostum. Black bar'da daha iyi odaklanabiliyorsun. Kafalar daha büyük oluyor hikaye falan diyorsun da sen 4:3 kullanmadın herhalde. Gerçekten etkiliyor.

Dostum. Black bar'da daha iyi odaklanabiliyorsun. Kafalar daha büyük oluyor hikaye falan diyorsun da sen 4:3 kullanmadın herhalde. Gerçekten etkiliyor.
hepsini ayrı gördüm ancak denemedim gözlerimi ve görüntü kalitesini seviyorum sırf iyi oynucam diye feragat etmem piksellerden

ayrıca daha iyi odak filan demişin de oyunu globalde bıraktım zaten :d

hepsini ayrı gördüm ancak denemedim gözlerimi ve görüntü kalitesini seviyorum sırf iyi oynucam diye feragat etmem piksellerden

ayrıca daha iyi odak filan demişin de oyunu globalde bıraktım zaten :d
Tamam dostum ben 4:3 harici global olunmaz demiyorum ki. 4:3 bana göre daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,156
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri