CS:GO Bu nasıl olabiliyor?

atosahin

80+
Reaksiyon skoru
44
1662586307920.png

Arkadaşımın maçına hile gelmiş az önce izledim adamda bunny ve mevlana vardı adamın profiline girdiğimde böyleydi VAC yemişken nasıl resmi eşleştirmede yoldaş girebiliyor?

VAC bana bile hile mi bulmuşlar?
Adamların kafası zehir gibi resmen. Nobel ödülü düşüyor valla şaka değil 🤣

Vac degil, valveye ait olmayan baska bir oyundan ban yemis haliyle valveye ait oyunlari oynayabiliyor. Vac bani yiyince baska bir yazi oluyor diye hatırlıyorum

Rust gibi bir oyunda da yasaklama yemiş olabilir cs de yemiş olsa giremez zaten

Vac degil, valveye ait olmayan baska bir oyundan ban yemis haliyle valveye ait oyunlari oynayabiliyor. Vac bani yiyince baska bir yazi oluyor diye hatırlıyorum
1 kere herhangi vac korumalı bir oyundan ban yersen diğer tüm vac korumalı oyunların resmi sunucularından banlanırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 kere herhangi vac korumalı bir oyundan ban yersen diğer tüm vac korumalı oyunların resmi sunucularından banlanırsın
Düzeltme, source ve gold source oyunlarında geçerliymiş bu.

Aşağıdaki Source oyunlarından birinde ya da bir Source modunda hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:
  • Counter-Strike: Source
  • Half-Life 2: Deathmatch
  • Day of Defeat: Source
  • Team Fortress 2
Benzer şekilde, aşağıdaki Gold Source oyunlarından birinde hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:
  • Counter-Strike
  • Counter-Strike: Condition Zero
  • Ricochet
  • Day of Defeat
  • Team Fortress Classic
  • Half-Life: Deathmatch
  • Deathmatch Classic

Vac korumali bir oyundan ban yememis diye belirttim zaten. Vac yese valveye ait butun oyunlara erisimi kesilir, valve anti cheat ile korunmayan bir oyundan ban yerse valvenin oyunlarini oynamaya devam eder

Vac korumali bir oyundan ban yememis diye belirttim zaten. Vac yese valveye ait butun oyunlara erisimi kesilir, valve anti cheat ile korunmayan bir oyundan ban yerse valvenin oyunlarini oynamaya devam eder
Hesabında vac yazmaz o zaman :D Vac valve'a ait bütün oyunlara erişim yasağı getirmiyor. Cs go'dan vac ban yedim tf2 resmi sunucularda oynayabiliyorum.

Başka bir oyundan yemiş. Csden yiyince VAC yasaklaması yazıyor. Oyun yasaklaması değil.

Geri