Farklı bir oyundan banlıdır TF2 den falanAlıntıyı görüntüle
Arkadaşımın maçına hile gelmiş az önce izledim hilenin profiline girdiğimde böyleydi VAC yemişken nasıl resmi eşleştirmede yoldaş girebiliyor?
VAC sadece CS GO da olmuyor diye biliyorum başka oyundan yemiş olabilir.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşımın maçına hile gelmiş az önce izledim hilenin profiline girdiğimde böyleydi VAC yemişken nasıl resmi eşleştirmede yoldaş girebiliyor?
VAC, Rusttan, ve bir çok Valve oyunundan da alınabiliyor.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşımın maçına hile gelmiş az önce izledim adamda bunny ve mevlana vardı adamın profiline girdiğimde böyleydi VAC yemişken nasıl resmi eşleştirmede yoldaş girebiliyor?
vac cs go demek değilVAC bana bile hile mi bulmuşlar?
Adamların kafası zehir gibi resmen. Nobel ödülü düşüyor valla şaka değil
Alakası yok VAC ban cs go banı demek değildir VAC ban Rust gibi oyunlarda da var.VAC bana bile hile mi bulmuşlar?
Adamların kafası zehir gibi resmen. Nobel ödülü düşüyor valla şaka değil
1 kere herhangi vac korumalı bir oyundan ban yersen diğer tüm vac korumalı oyunların resmi sunucularından banlanırsınVac degil, valveye ait olmayan baska bir oyundan ban yemis haliyle valveye ait oyunlari oynayabiliyor. Vac bani yiyince baska bir yazi oluyor diye hatırlıyorum
Düzeltme, source ve gold source oyunlarında geçerliymiş bu.1 kere herhangi vac korumalı bir oyundan ban yersen diğer tüm vac korumalı oyunların resmi sunucularından banlanırsın
Vac korumali bir oyundan ban yememis diye belirttim zaten. Vac yese valveye ait butun oyunlara erisimi kesilir, valve anti cheat ile korunmayan bir oyundan ban yerse valvenin oyunlarini oynamaya devam eder1 kere herhangi vac korumalı bir oyundan ban yersen diğer tüm vac korumalı oyunların resmi sunucularından banlanırsın
Hesabında vac yazmaz o zaman Vac valve'a ait bütün oyunlara erişim yasağı getirmiyor. Cs go'dan vac ban yedim tf2 resmi sunucularda oynayabiliyorum.Vac korumali bir oyundan ban yememis diye belirttim zaten. Vac yese valveye ait butun oyunlara erisimi kesilir, valve anti cheat ile korunmayan bir oyundan ban yerse valvenin oyunlarini oynamaya devam eder